Rekrytering inom pedagogik

Pedagoger, lärare och utbildningsspecialister har ansvarsfulla uppdrag, och det är viktigt att anställa rätt person för att få bäst resultat. Rekrytering kan ta tid, och tid är mycket värdefullt i utbildningssektorn. Academic Work är experter på rekrytering och hjälper dig med hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt kompetens inom pedagogik.

Rekrytering inom pedagogik? Kontakta oss!

Hur hjälper vi dig med rekrytering inom pedagogik?

Vårt mål är förstås att ha en rekryteringsprocess som ger bästa möjliga resultat. Vi arbetar tillsammans med dig för att identifiera vilken kompetens och profil tjänsten kräver. Därefter sätter vi ihop en kravprofil och påbörjar rekryteringsprocessen. Efter intervjuer och referenskontroller presenterar vi den bästa kandidaten för dig. Om du är nöjd med kandidaten skriver ni kontrakt och din arbetsplats anställer den sökande direkt.

Tjänster inom pedagogik vi rekryterar till

Det är alltid avgörande att hitta rätt person till en tjänst. När det handlar om pedagogik är det kanske viktigare än någonsin. Det är viktigt att hitta personer som kan engagera studenterna och hjälpa dem att växa. Academic Work är ett rekryteringsföretag inom pedagogik som genomfört många lyckade rekryteringsprocesser inom området och vi vet precis hur vi ska hjälpa dig hitta rätt kompetens.

Några tjänster inom pedagogik vi gärna hjälper dig med:

  • Specialpedagogik
  • Laboratoriehandledare
  • Utbildningssamordnare
  • Utbildningsutvecklare
  • Lärarassistenter
  • Lärarvikarier inom ämnen som engelska, svenska eller matematik

Bemanning eller rekrytering inom pedagogik?

Hur ser ditt personalbehov ut? Beroende på om du har en kortsiktig eller långvarig tjänst att fylla så kan antingen rekrytering eller bemanning vara rätt alternativ för dig. Bemanning är ett flexibelt alternativ som fungerar bra för dig som har ett kortsiktigt personalbehov. Det kan handla om arbetstoppar, vikariebehov eller organisationsförändringar. Läs mer om hur vi hjälper dig med bemanning inom pedagogik. Rekrytering är lösningen för ett långsiktigt personalbehov. Du sparar tid och resurser genom att låta Academic Work hjälpa dig med rekryteringsprocessen och du får rätt kompetens på rätt plats.

Tipsa en vän!