Rekrytering inom teknik

Är du på jakt efter en bemanning- och rekryteringspartner med lång erfarenhet inom teknikbranschen? Vi på Academic Work kan hjälpa dig hitta skickliga medarbetare inom en mängd olika teknikyrken. Vi har ett stort kandidatnätverk, samt en hög närvaro på tekniska universitet och högskolor. Våra teknikkunder hittar du inom alla områden, såsom infrastruktur, energi, elektronik, maskinteknik, mekanik och telekom (telekommunikation). Vi rekryterar civilingenjörer, materialingenjörer, elingenjörer och energitekniker – för att nämna några. Läs gärna om vår kundnöjdhet.

Kontakta oss om rekrytering inom teknik
1550
konsulter inom teknik 2017
380
rekryteringar inom teknik 2017
130k
förmedlade jobb sedan 1998

Tusentals kandidater har tagit nästa steg i sin teknikkarriär med hjälp av oss de senaste 20 åren. Vi har en gedigen rekryteringsprocess och anpassar kravprofilen efter våra företagskunder och deras behov.

Varför ta hjälp med rekrytering inom teknik?

Inom många tekniska områden råder en akut brist på kompetens, samtidigt som teknologin går allt snabbare framåt. Det innebär att det blir allt svårare att hitta skickliga ingenjörer på ingångsnivå, likaväl som de med mer erfarenhet. Om du samarbetar med Academic Work får du tillgång till kandidaterna i vår databas. Din platsannons visas även i hela vårt annonsnätverk. Till din hjälp får du därtill ett rekryteringsteam specialiserade inom teknik, som aktivt arbetar med att hitta kompetenta kandidater i teknikbranschen till ditt företag.

Är ditt personalbehov kortsiktigt? Då kan bemanning vara aktuellt!

Bemanning inom teknik

Visste du att?


Academic Work rekryterar inom alla ingenjörsgrenar, har en marknadsandel på 29% och samarbetar bland annat med Trafikverket, Siemens AB, Valmet AB, Autoliv Sverige AB och Octapharma AB.

Vilka tjänster rekryterar vi till inom teknik?

Tusentals kandidater har tagit nästa steg i sin teknikkarriär med hjälp av oss de senaste 20 åren. Vi har en gedigen rekryteringsprocess och anpassar kravprofilen efter våra företagskunder och deras behov. Här är några exempel på tjänster i teknikbranschen som vi kan hjälpa dig att rekrytera till:

Vill du veta mer om rekrytering till olika tjänster inom teknik?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!

Funderar du på att ta hjälp av ta hjälp av ett rekryteringsföretag inom IT?

Eller funderar du mer på rekrytering inom IT? Alldeles oavsett finns vi här för dig. Vi på Academic Work är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på young professionals. Vi hjälper dig att hitta, attrahera och rekrytera studenter och akademiker i början på karriären.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan om du vill få hjälp med att rekrytera!

Tipsa en vän!