Rekrytering inom teknik

Är du på jakt efter en bemannings- och rekryteringspartner med lång erfarenhet inom teknikbranschen? Academic Work har över 20 års erfarenhet av rekrytering och genom vårt breda nätverk hjälper vi dig hitta skickliga medarbetare inom en mängd olika teknikyrken. Våra teknikkunder hittar du inom alla områden, såsom infrastruktur, energi, elektronik, maskinteknik, mekanik och telekom (telekommunikation). Vi rekryterar allt från civilingenjörer till materialingenjörer, elingenjörer och energitekniker – för att bara nämna några!

Kontakta oss om rekrytering inom teknik
1 800
Antalet tillsatta teknikuppdrag i Sverige 2020.
500
Så många rekryterande kunder har vi inom teknikbranschen.
140k
Så många jobb har vi förmedlat sedan starten 1998.

Varför ska du samarbeta med ett rekryteringsföretag inom teknik?

Inom många tekniska områden råder en akut brist på kompetens, samtidigt som teknologin går allt snabbare framåt. Det innebär att det blir allt svårare att hitta skickliga ingenjörer på ingångsnivå, likaväl som de med mer erfarenhet. Om du samarbetar med Academic Work får du tillgång till kandidaterna i vår databas. Din platsannons visas även i hela vårt annonsnätverk. Till din hjälp får du ett rekryteringsteam specialiserade inom teknik, som aktivt arbetar med att hitta kompetenta kandidater i teknikbranschen till ditt företag.

Har du ett mer kortsiktigt personalbehov? Vi hjälper dig även med bemanning inom teknik!

Visste du att..?

Tusentals kandidater har de senaste 20 åren tagit nästa steg i sina teknikkarriärer med hjälp av oss. Vi har en gedigen rekryteringsprocess och anpassar kravprofilen efter dig som kund och dina behov. Academic Work erbjuder tjänster inom alla ingenjörsgrenar – från life science till energi och miljö. Dessutom har vi en marknadsandel på 40% och samarbetar med företag som bland annat Trafikverket, Astra Zeneca, Vattenfall, E.ON, Ericsson och Husqvarna.

Vill du veta mer om rekrytering till olika tjänster inom teknik?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!

Funderar du på att ta hjälp av ett rekryteringsföretag inom teknik?

Eller funderar du mer på rekrytering inom IT? Alldeles oavsett finns vi här för dig. Vi på Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på young professionals. Vi hjälper dig att hitta, attrahera och rekrytera studenter och akademiker i början av karriären. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan om du vill få hjälp med att rekrytera!

Tipsa en vän!