Rekrytering inom tillverkning

Att arbeta med tillverkning på en marknad som är i ständig förändring och utveckling är en utmaning för många företag. Det krävs att du har rätt medarbetare på plats, och speciellt inom industri, produktion och tillverkning kan det vara svårt att hitta rätt kompetens. Academic Work är ett rekryteringsföretag inom tillverkning som hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss så tar vi fram en lösning skräddarsydd efter dina behov!

Rekrytering inom tillverkning?- Vi hjälper dig!

Varför välja Academic Work till tjänster inom tillverkning?

Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens till ditt företag. Vi vet att rekryteringsprocesser kräver mycket tid och energi. Det kan stjäla fokus från din kärnverksamhet. Om du rekryterar med Academic Work skapar vi först tillsammans en kravprofil för tjänsten. Sedan sköter vi hela rekryteringsprocessen och håller dig uppdaterad under tiden. När vi har hittat den bäst lämpade kandidaten presenterar vi den för dig, och din nya medarbetare blir till slut anställd direkt av ditt företag. Vi hjälper även företag med rekrytering inom industri.

Tjänster vi hjälper dig rekrytera till inom tillverkning

Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden. Vi vet att marknader som tillverkning, produktion och industri är beroende av att rätt personal finns på rätt plats. Därför ser vi också till att våra rekryteringskonsulter har kunskap om de olika marknaderna och tjänsterna inom dem.Några tjänster inom tillverkning vi gärna hjälper dig med:

  • Verksamhetstekniker
  • Maskintekniker
  • Montör
  • Servicetekniker

Om du har ett kortsiktigt personalbehov hjälper vi dig med bemanning inom tillverkning.

Home of the young professionals

Sedan start har vi fokuserat på young professionals- studenter och akademiker i början av sina karriärer. Under våra år i branschen har vi byggt upp en nära relation till dem, och de har lärt känna oss också. Det har gett oss ett stort digitalt nätverk av kandidater, något som är en fördel för dig när du väljer Academic Work som rekryteringsföretag till tjänster inom tillverkning.

Tipsa en vän!