Talent Directory

Covid-19-pandemin har påverkat oss avsevärt och vi har, likt många andra företag, blivit tvungna att säga upp fantastiska medarbetare. I vårt Talent Directory har vi samlat deras profiler för att göra det enkelt att hitta och kontakta dessa fantastiska och (inom kort) tillgängliga resurser.

Branschens mest kompetenta profiler tillgängliga för nya jobb

Våra medarbetare är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Vi har lyckats attrahera och rekryterar människor som inte bara trivs i vår kultur utan också bidrar och utvecklar den. Vi är ett stort team som jobbar hårt tillsammans och som genuint bryr sig om varandra. Det gör att nuvarande situation känns extra svår och smärtsam.

Vi är dedikerade att göra allt vi kan för att hjälpa de kollegor som tvingas lämna oss att hitta nya jobb. Ett led i detta arbetet är vårt Talent Directory. Här kan de medarbetare som vill dela sina egna privata LinkedIn-profiler, och du som arbetsgivare kan enkelt hitta dessa fantastiska och (inom kort) tillgängliga resurser. Om du hittar en profil som matchar ditt behov, tveka inte att kontakta personen via LinkedIn.

Vårt Talent Directory uppdateras löpande i takt med att nya profiler kommer in, samt i takt med att våra medarbetare får nya jobb.

Caroline Rytterlund

Receptionist
Stockholm

Jag är en glad, positiv och mycket utåtriktad person, som har ett brinnande intresse för människor, service, träning och hälsa. Jag är mycket noggrann, ordningsam och strukturerad. Har lätt för att arbeta med andra människor och lätt för att lära mig nya saker. Andra människor beskriver mig som en person som ger hög service med ett leende på läpparna och do:er mentalitet!

Carolines LinkedIn-profil

Sajra Gazibara

Talent Acquisition Manager/Recruitment Consultant
Norrköping/Linköping

Under mina 5 år på AW har jag fått möjligheten att testa på olika roller, allt ifrån ekonomi till rekrytering, HR och chefsstöd. Min resa inom AW har varit enormt lärorik och utmanande. I dessa roller har jag upptäckt att mina främsta styrkor är inom rekrytering och affärer. I roller med mycket kundfokus har mitt mål alltid varit att förstå kundens behov och hjälpa kunden hitta vägen till den optimala lösningen för dem. Som person är jag driven, lösningsorienterad och tydlig i min kommunikation. Jag motiveras av att mina insatser leder till goda resultat och att jag får vara en del av utvecklingen framåt.

Jag ser mig själv på en arbetsplats där min kompetens och mitt driv nyttjas för verksamhetens utveckling.

Jag ser fram emot att höra från er!

Sajras LinkedIn-profil

Viola Hammar

Talent Sourcer
Stockholm

I drygt 2 år har jag arbetat med rekrytering på Academic Work. Jag har arbetat med hela rekryteringsprocessen; allt från att ta kravprofil hos kund till att intervjua och presentera kandidater. I min roll har fokus varit på att hitta kandidater via search på framförallt Linkedin.

Innan dess läste jag till civilingenjör inom Industriell ekonomi. Som person är jag kreativ och tycker om att få skapa samtidigt som jag gillar analys och problemlösning. Jag söker därför en tjänst där jag får användning av dessa egenskaper; t.ex. roller inom koordinering, projektledning eller marknadsföring.

Violas LinkedIn profil

Tillgängliga konsulter

Just nu har vi även tillgängliga konsulter redo att börja arbeta omgående, vilket gör det möjligt för oss att leverera kvalificerad kompetens utan en fullskalig rekryteringsprocess. Utbudet av tillgänglig kompetens varierar från dag till dag.

Ta reda på vilken kompetens som finns tillgänglig i din region just nu.

Tillgängliga konsulter
Tipsa en vän!