Talent Directory

Covid-19-pandemin har påverkat oss avsevärt och vi har, likt många andra företag, blivit tvungna att säga upp fantastiska medarbetare. I vårt Talent Directory har vi samlat deras profiler för att göra det enkelt att hitta och kontakta dessa fantastiska och (inom kort) tillgängliga resurser.

Branschens mest kompetenta profiler tillgängliga för nya jobb

Våra medarbetare är vår största tillgång och nyckeln till vår framgång. Vi har lyckats attrahera och rekryterar människor som inte bara trivs i vår kultur utan också bidrar och utvecklar den. Vi är ett stort team som jobbar hårt tillsammans och som genuint bryr sig om varandra. Det gör att nuvarande situation känns extra svår och smärtsam.

Vi är dedikerade att göra allt vi kan för att hjälpa de kollegor som tvingas lämna oss att hitta nya jobb. Ett led i detta arbetet är vårt Talent Directory. Här kan de medarbetare som vill dela sina egna privata LinkedIn-profiler, och du som arbetsgivare kan enkelt hitta dessa fantastiska och (inom kort) tillgängliga resurser. Om du hittar en profil som matchar ditt behov, tveka inte att kontakta personen via LinkedIn.

Vårt Talent Directory uppdateras löpande i takt med att nya profiler kommer in, samt i takt med att våra medarbetare får nya jobb.

Anton Öberg

Consultant Manager
Stockholm

Det jag njutit mest av som Talent Aquisition Specialist och konsultchef är att coacha och stötta chefer och konsulter. Jag ser en framtid inom snabbrörliga verksamheter där jag får fortsätta stötta chefer inom HR-relaterade frågor. Hoppas att vi hörs!

Antons LinkedIn-profil

Björn Allansson

Business Developer
Göteborg

Utveckling och förbättring, för att optimera utfall är vad som driver mig och ger mig energi. Tidigare varit rankad etta i världen i segling och vunnit sju SM-guld. Van att coacha, utbilda och leda andra. Dels i mina olika roller på Academic Work och dels som anlitad coach i segling.

Varit en av två, med resultatansvar för ett av Academic Works fyra affärsområden på Sverigenivå. Van att driva processer och projekt med helhetsansvar. Erfaren säljare inom B2B och B2C, med track record att överträffa försäljningsbudget, genom struktur och långsiktighet i kundrelationer. Har erfarenhet av avtalsförhandlingar, ramavtal och upphandlingar. Utbildad civilekonom.

Björns LinkedIn-profil

Emma Hellsten

Group Purchasing & Facility Assistant
Malmö

Med ett sinne för struktur och effektivitet trivs jag bäst i en roll där jag får dra nytta av min noggrannhet, mitt resultatfokus samt flexibilitet.

Med en universitetsexamen i Service Management från Lunds Universitet har jag kunskap inom bland annat organisation, ekonomi och marknadsföring med fokus på hur man arbetar i och styr organisationer på ett kundorienterat sätt.

Jag trivs bäst på en energifylld arbetsplats där jag kan finna både långsiktighet i en befintlig roll samt utvecklingsmöjligheter på sikt. Jag är främst intresserad av arbete inom administration men är även öppen för att testa på andra roller där min kompetens passar in.

Emmas LinkedIn-profil

Helena Löhr

Recruitment Coordinator
Stockholm

Jag har arbetat som Recruitment Coordinator på Academic Work de senaste två åren och tar med mig många nya erfarenheter och lärdomar. Jag har arbetat med hela rekryteringsprocessen och arbetat med kunder och tjänster inom många olika branscher. Jag har även erfarenhet av administration, koordinering och service och är flexibel i mitt arbetssätt. Jag är snabblärd och samarbetar bra med andra och är främst intresserad av tjänster inom rekrytering och HR.

Helenas LinkedIn-profil

Jonna Björk

Head of Talent Acquisition
Stockholm

Erfaren HR-specialist med hög kompetens inom rekrytering, tester och utveckling av medarbetare. Färdigheter inom attraktion och rekrytering, karriärramverk och utveckling, ledning av rekryteringsorganisationer, driva HR projekt och utveckla processer. Erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation i hög tillväxt, med höga resultatmål och kundnöjdhet och en stark kultur. Min erfarenhet inkluderar hela rekryteringscykeln, chefsansvar och stöd till chefer i HR-relaterade frågor. Kandidatexamen fokuserad på Human Resources.

Jonnas LinkedIn-profil

Linnéa Hernvall

Business Developer
Stockholm

Affärsutvecklare och projektledare med grund inom rekrytering. Van att driva processer och projekt med helhetsansvar. Har erfarenhet av försäljning och avtalsförhandlingar. Motiveras av möjligheten att utveckla relationer och affärer. Söker tjänst där möjligheten att skapa nytt, utveckla befintligt och bygga relationer är centralt. Gärna inom person-, projekt och/eller processutveckling. Värdesätter kultur och öppensinnat internt samarbete högt.

Linnéas LinkedIn-profil

Mattias Dahl Sandrén

Engagement & Performance Management Specialist
Stockholm

Jag brinner för att utveckla och stötta organisationer, ledare och medarbetare för att få dem att förverkliga sin fulla potential, öka deras engagemangsnivå och - i slutändan - deras prestation. Detta har varit den röda tråden under mina 9+ år som organisationspsykolog och HR-specialist.

I min tidigare roll inom L & D-teamet på AW Group (Academic Work) fokuserade jag på hur vi bäst kan stärka medarbetarnas engagemang genom att utveckla dem och våra ledare, tillsammans med att optimera vår Performance Management-process. Dessutom fungerade jag som rådgivare åt koncernledningen i allt som rörde ”People Data” , och jag bidrog till att utarbeta företagets nuvarande processer för talangutveckling och successions-planering.

Mattias LinkedIn-profil

Niklas Johansson

Support Technician
Stockholm

Serviceinriktad, hjälpsam, kommunikativ, ansvarstagande och initativtagande. Det är ord som beskriver mig och det jag erbjuder till en arbetsplats.

Niklas LinkedIn-profil

Sajra Gazibara

Talent Acquisition Manager/Recruitment Consultant
Norrköping/Linköping

Under mina 5 år på AW har jag fått möjligheten att testa på olika roller, allt ifrån ekonomi till rekrytering, HR och chefsstöd. Min resa inom AW har varit enormt lärorik och utmanande. I dessa roller har jag upptäckt att mina främsta styrkor är inom rekrytering och affärer. I roller med mycket kundfokus har mitt mål alltid varit att förstå kundens behov och hjälpa kunden hitta vägen till den optimala lösningen för dem. Som person är jag driven, lösningsorienterad och tydlig i min kommunikation. Jag motiveras av att mina insatser leder till goda resultat och att jag får vara en del av utvecklingen framåt.

Jag ser mig själv på en arbetsplats där min kompetens och mitt driv nyttjas för verksamhetens utveckling.

Jag ser fram emot att höra från er!

Sajras LinkedIn-profil

Theresa Hansen

Branch Manager Assistant
Stockholm

Individual with a Bachelor's degree in International Business (Denmarks equivalent to the Swedish degree Civilekonom) from Copenhagen Business School and professional experience within data reporting and analysing, approving bonuses and expenses, invoice management and leadership. Skills include Power BI, Basware, Microsoft Excel and Powerpoint. I also have extensive experience in managing many contact channels, both internal and external. In addition, my managers and colleagues describe me as very self-motivated and initiative taking.

Theresas LinkedIn-profil

Tillgängliga konsulter

Just nu har vi även tillgängliga konsulter redo att börja arbeta omgående, vilket gör det möjligt för oss att leverera kvalificerad kompetens utan en fullskalig rekryteringsprocess. Utbudet av tillgänglig kompetens varierar från dag till dag.

Ta reda på vilken kompetens som finns tillgänglig i din region just nu.

Tillgängliga konsulter
Tipsa en vän!