Webbinarium: Så är du en attraktiv arbetsgivare i oroliga tider

Vi befinner oss alla i en högst ovanlig och utmanade situation i och med spridningen av covid-19. Samtidigt som många företag tvingas säga upp viktig kompetens har andra ett akut behov av att rekrytera och hyra in ytterligare personal. Vilka utmaningar ni som företag står inför är högst individuellt, men att reflektera över vad ni behöver göra för att säkerställa att ni har rätt kompetens på plats är antagligen viktigare nu än någonsin tidigare.

Här hittar du en inspelning av vårt webbinarium Så är du en attraktiv arbetsgivare i oroliga tider. Webbinariet är en timme långt och kommer ge dig viktiga insikter om vad young professionals efterfrågar och värderar hos en arbetsgivare, samt hur det har förändrats i och med coronakrisen.

Innehåll:

Deltog du på någon av våra YPAI-föreläsningar under hösten 2019? Då kommer du känna igen övergripande resultat. Skillnaden är att vi under detta webbinarium också tittar på resultaten i förhållande till nuvarande samhällskris.

Om YPAI

Varje år genomför vi, tillsammans med Kantar Sifo en undersökning vi kallar Young Professional Attraction Index, YPAI. Syftet är att hjälpa arbetsgivare att förstå och skapa relation till en viktig målgrupp - young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Detta gör vi genom att kartlägga vad som tilltalar och attraherar young professionals i valet av arbetsgivare.

YPAI ska vara det självklara valet för arbetsgivare som vill förstå hur de kan bli bättre på att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla studenter och akademiker i början av karriären. Därför är våra insikter tillgängliga och kostnadsfria för alla.

Ladda ner YPAI 2019
Tipsa en vän!