Gör ditt CV sökbart

Vår jobblista ger dig inte bara möjlighet att hitta och söka intressanta jobb. Du kan även skapa en jobbevakning som hjälper dig att hålla koll på branscher och yrkeskategorier som du är intresserad av. Ytterligare ett sätt att hitta drömjobbet är genom att skapa ett konto och göra ditt CV sökbart hos oss.

Sökning i vår CV-databas

Våra rekryterare tillämpar oftast ett så kallat löpande urval men ibland vill våra kunder ha riktigt snabb hjälp då kan det hända att rekryterarna själva göra sökningar efter intressanta profiler i vår CV-databas. 

Kom med i sökning

Om du gör ditt CV sökbart ökar du sannolikheten att kunna bli direktkontaktad för ett jobberbjudande. Första steget är såklart att du skapar ett konto hos oss. När det är gjort kan du göra ditt CV sökbart - fyll i ditt konto hos oss med information om dig själv, din utbildning, erfarenheter och andra kompetenser du har. 

Tips för att göra ditt cv sökbart 

  1. Välj en av kategorierna som dyker upp när du börjar skriva i rutan för utbildning. Det är ett av fälten som våra rekryterare använder. Använd rutan för utbildningsbeskrivning om du behöver förklara ytterligare. 

  2. Tänk på samma sätt för rutan med arbetslivserfarenhet och kategorin för titlar – använd någon av de titlar som dyker upp när du skriver och utveckla istället i rutan för beskrivning. 

  3. Fyll i listan med kompetenser såsom program, system och tekniker du behärskar. Försök även här så långt som möjligt använda de alternativ som dyker upp och var ärlig när du graderar din kunskapsnivå.

Tipsa en vän