Heltidsbemanning

Oavsett om du vill ta hjälp med bemanning för att konkurrensen om attraktiva profiler inom din bransch är hård eller för att ni har begränsat med tid att sköta rekryteringar internt så vänder vi oss till vårt stora nätverk av arbetssökande young professionals och har lång erfarenhet av att hjälpa företag med heltidsbemanning. 

Varför hyra in personal? 

Det kan finnas lägen då ett företag behöver hyra personal på heltid framför att rekrytera in personal. Det kan vara vid långtidssjukskrivningar, vakanser eller föräldraledighet. Eller om det saknas personal, men är svårt att identifiera vilken roll som behövs mest. Då blir det mindre jobb och mindre risk att ta in en heltidskonsult jämfört med att starta en rekryteringsprocess internt. 

ENGAGERADE KONSULTER PÅ HELTID 

Att hyra in en konsult på heltid har många fördelar. Utan att behöva lägga resurser internt på att hantera en rekryteringsprocess, så får du en kandidat på plats som vi säkerställer är rätt för ditt behov. Detta genom den kompetensbaserade rekryteringsprocess vi jobbar utefter. När processen är avslutad har du stärkt upp din personalstyrka med en Young Professional som är i starten av sin karriär, något som kommer med mycket positivt. En person som är både nyfiken, driven och målmedveten och med färska kunskaper från studierna. En ovärderlig tillgång i dagens snabbföränderliga klimat. 

HYR-köp

Hyr-köp fungerar precis så som det låter – du hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att rekrytera personen vid periodens slut. Hyr-köp kan också tillämpas när du vill rekrytera över en konsult, exempelvis om han eller hon har visat framfötterna och presterat utöver det vanliga, eller om det har dykt upp ett mer långsiktigt personalbehov under uppdragets gång. 

Varför anlita Academic Work? 

Det finns flera goda skäl att anlita Academic Work när du som företag identifierat att ni behöver stärka upp med heltidspersonal, men även också med deltidsbemanning och rekrytering. Sedan 1998 har vi hjälpt våra kunder att få rätt person på rätt plats, minska sina kostnader och bygga en bra bas av kompetens inför framtiden. Ett stort nätverk av Young Professionals, vår kompetensbaserade rekryteringsprocess och nöjdast kunder i branschen sedan 2010 är några skäl till varför vi kan hjälpa företag med deras personalutmaningar. Läs mer om varför Academic Work kan hjälp dig.  

Tipsa en vän