heltidsjobb

Du kan jobba heltid som konsult både på kortare och på längre konsultuppdrag, men också på rekryteringsuppdrag som innebär en anställning direkt hos företaget. I vår jobblista annonseras jobb för dig som precis avslutat studierna och tagit examen och för dig som hunnit skaffa dig några års erfarenhet på arbetsmarknaden.

ett första heltidsjobb efter examen

Du har tagit dig igenom en hel universitetsutbildning och är redo för att dra igång din karriär och vill hitta det där första viktiga jobbet. Vi vet att det både är nervöst och tufft att lämna studentlivet och istället börja söka heltidsjobb. Men vi har jobbat med young professionals i mer än 15 år och vet också att de företag vi samarbetar med letar efter sådana som dig. Och de modiga företagen, som förstår att ambition och vilja kan väga upp för mindre arbetslivserfarenhet, blir bara fler och fler. I vår jobblista kan du filtrera jobben utifrån det affärsområde, roll eller stad som du är intresserad av. Ett tips är att skapa en jobbevakning som hjälper dig att inte missa när ett nytt intressant jobb annonseras.

ta nästa steg i karriären

Tillhör du dem som hunnit skaffa dig något eller några års erfarenhet efter examen finns det många möjligheter via oss. Företagen vi samarbetar med vänder sig till oss för hjälp med alla typer av rekryteringar. De kan ta hjälp vid exempelvis arbetstoppar eller vid vikariat men den största delen av de jobb som vi annonserar i vår jobblista börjar som ett konsultuppdrag. Vissa uppdrag är längre och andra kortare, men tanken är allt som oftast att om allt känns bra både för konsulten och för företaget ifråga, så övergår konsultuppdraget till en anställning direkt hos företaget. Men också de företag som enbart vill ha hjälp med rekryteringsprocessen och själva vill anställa personen vänder sig till oss.

Heltidsjobb som konsult

Varje månad jobbar fler än 5000 konsulter som är anställda hos Academic Work ute hos de företag vi samarbetar med i Sverige. Att jobba som konsult innebär att du är anställd hos Academic Work, vi betalar ut din lön, försäkrar dig och en av våra konsultchefer blir din närmsta chef. Men du får också en kontaktperson eller arbetsledare ute på företaget där du arbetar som i sin tur har nära kontakt med konsultchefen hos oss. I många fall leder konsultuppdragen till förlängning och anställning direkt hos företaget. Ett heltidsjobb som konsult via oss är därför ett väldigt bra sätt att få in en fot hos företag vi samarbetar med. Läs mer om vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos oss.

Bli rekryterad till ett företag

I de fall där företagen vi samarbetar med själva vill anställa personen vi hittar hjälper vi dem med hela, eller i vissa fall delar av rekryteringsprocessen. Det innebär att det är våra rekryterare som håller intervjuer, genomför tester och kontrollerar referenser.
Därefter presenteras du för företaget vi samarbetar med och om det är du som erbjuds tjänsten sker löneförhandling och avtalsskrivning direkt med företagets representant som många gånger också blir din närmsta chef.

Tipsa en vän