Läge att flytta hem till Norra Sverige? 

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta norrut igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig på hemmaplan genom vårt Hemvändarkoncept? Vill du flytta till de norra delarna av Sverige - hör av dig till oss så tar en av våra rekryterare kontakt med dig! 

Hitta drömjobbet och flytta hem

Hemvändarkonceptet riktar sig till dig som bestämt dig för att flytta tillbaka hem till norra Sverige. Kanske letar du nu efter ett jobb, och det är här vi på Academic Work kommer in i bilden. Vi har ett etablerat nätverk av arbetsgivare runtom om i hela Norrlandsregionen - från Gävle, Hudiksvall, Östersund och Sundsvall i syd till Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå i norr. Vi fungerar helt enkelt som din förlängda arm ut i näringslivet genom vår lokala kännedom i regionen.

Linnéa återvände hem med nytt jobb

Linnea Persson är en av flera norrlänningar som efter stor längtan till hemmatrakterna utnyttjat Academic Works hemvändarkoncept. Efter många år södra Sverige och en examen inom datavetenskap och interaktionsdesign kände Linnéa att hon saknade vintern och nära och kära i norr.

Hon tog kontakt med Academic Work och efter det gick det snabbt – en intervju på Sundsvallsbaserade Apendo bokades till nästa hemresa. Redan efter första intervjun var det avgjort – Linnéa köpte lägenhet i Sundsvall, tog med sig pojkvän och redan efter någon vecka flyttade hon hem.

Bli kontaktad av en rekryterare  

Vill du flytta hem till Norrland? Skicka då ett mail till hemvandare@academicwork.se Berätta vilken stad, bransch och roll du är intresserad av och när du kan börja jobba. Bifoga gärna CV och personligt brev så tar en rekryterare hos oss kontakt med dig så snart som möjligt. 

Lediga tjänster, Norrland 

  • Gällivare Heltid 1 dag sedan
  • Luleå Heltid 1 dag sedan
  • Kiruna Heltid 3 dagar sedan

Tipsa en vän