Läge att bli en hemvändare?

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta hem igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med även om du saknar jobb? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig på hemmaplan genom Hemvändarkonceptet? 

hitta drömjobbet och flytta hem

Hemvändarkonceptet riktar sig till dig som bestämt dig för att flytta tillbaka hem, framför allt till norra Sverige. Du letar nu efter ett jobb och det är här vi på Academic Work kommer in i bilden. Vi har ett etablerat nätverk av företag som vi kan hjälpa dig att ta del av och med kontor i både Umeå och Sundsvall har vi stor lokal kännedom om regionen. 

Så här går det till

Skicka ett mail till hemvandare@academicwork.se. I mailet berättar du vilken stad du är intresserad av att jobba i, när du vill börja jobba och vilken bransch och roll du vill jobba inom. Bifoga också ditt CV.

NIKLAS ÅTERVÄNDE HEM MED NYTT JOBB

Niklas Eriksson är en av flera norrlänningar som flyttat hem och fått jobb via Hemvändarkonceptet. För Niklas var det när längtan hem till Örnsköldsvik blev för stark som han tillsammans med sin flickvän gjorde slag i saken och gick in på Academic Works hemsida för att visa sitt intresse för Hemvändarkonceptet. 

Efter att Niklas skickat in sin intresseanmälan till hemvandare@academicwork.se en kväll i höstas, så blev han morgonen därpå kontaktad av en av våra medarbetare på Umeåkontoret. Processen påbörjades och målet var att hitta ett nytt jobb hemma i Örnsköldsvik. Och det tog inte lång tid förrän Niklas var inbokad på två intervjuer i samband med en resa hem och samma dag var det klart – Niklas hade fått jobb som konsult på Eurocon! 

 – I rollen som konsult arbetar jag med olika projekt – konstruktion, samordning och planering bland annat. Det är ett litet företag med högt i tak och fria tyglar och rollen är varierad med inhopp på olika projekt. 

Att framtiden för Niklas finns i Örnsköldsvik är ingen tvekan om. Med sitt drömjobb i sin hemstad nära familj och vänner ser han ljust på framtiden. Vi är otroligt glada över att vi fick chansen att hjälpa att Niklas flytta tillbaka till norr och vi hoppas att vi får möjligheten att hjälp fler Young Professionals som Niklas. 

 Vill du flytta hem och söker efter ditt drömjobb? Hör av dig till hemvandare@academicwork.se så hjälper vi dig!