Läge att flytta hem? 

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta hem igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med även om du saknar jobb? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig på hemmaplan genom vårt Hemvändarkoncept?

Hitta drömjobbet och flytta hem

Hemvändarkonceptet riktar sig till dig som bestämt dig för att flytta tillbaka hem, framför allt till norra Sverige. Du letar nu efter ett jobb och det är här vi på Academic Work kommer in i bilden. Vi har ett etablerat nätverk av företag runtom om i hela Norrlandsregionen - från Gävle, Hudiksvall, Östersund och Sundsvall i syd till Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå i norr. Vi fungerar helt enkelt som din förlängda arm ut i näringslivet genom vår lokala kännedom i regionen.

Niklas återvände hem med nytt jobb

Niklas Eriksson är en av flera norrlänningar som har använt Academic Works hemvändarkoncept, och för Niklas blev det en riktig jackpott. Efter elektroingenjörsutbildning i Uppsala och några år med jobb i Stockholm började längtan hem till Örnsköldsvik bli stark. Tillsammans med sin flickvän gjorde Niklas slag i saken, gick in på Academic Works hemsida för att visa sitt intresse för hemvändarkonceptet. Och redan dagen efter blev han kontaktad av oss.

Det tog inte lång tid för Academic Works att hjälpa Niklas hitta jobb i Örnsköldsvik – kort efter hade Niklas två intervjuer i samband med en resa hem och samma dag var det klart – Niklas hade fått jobb som konsult på Eurocon!

VILL DU FLYTTA HEM? SÅ HÄR GÖR DU 

Skicka ett mail till hemvandare@academicwork.se. I mailet berättar du vilken stad du är intresserad av att jobba i, den roll och bransch du är intresserad av och när du vill börja jobba. Bifoga ditt CV.


Vår Sourcer Frida kommer därefter att ta kontakt med dig och föreslå en tid för intervju. Frida arbetar aktivt med bearbetning och rekrytering av talanger med specialistkompetenser eller med lite mer erfarenhet i bagaget. Frida har i grunden en civilekonomexamen och brinner lite extra för Norrland, som också är hennes hemregion.

Tipsa en vän