Läge att flytta hem? 

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta hem igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med även om du saknar jobb? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig på hemmaplan genom vårt Hemvändarkoncept? Hör av dig till oss så bokar vi en tid för intervju.

Hitta drömjobbet och flytta hem

Hemvändarkonceptet riktar sig till dig som bestämt dig för att flytta tillbaka hem, framför allt till norra Sverige. Du letar nu efter ett jobb och det är här vi på Academic Work kommer in i bilden. Vi har ett etablerat nätverk av företag runtom om i hela Norrlandsregionen - från Gävle, Hudiksvall, Östersund och Sundsvall i syd till Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå i norr. Vi fungerar helt enkelt som din förlängda arm ut i näringslivet genom vår lokala kännedom i regionen.

Linnéa återvände hem med nytt jobb

Linnea Persson är en av flera norrlänningar som efter stor längtan till hemmatrakterna utnyttjat Academic Works hemvändarkoncept. Efter många år södra Sverige och både en kandidat- och masterexamen inom datavetenskap och interaktionsdesign kände Linnéa att hon saknade vintern och nära och kära i norr.

Hon tog kontakt med Academic Work och efter det gick det snabbt – en intervju på Sundsvallsbaserade Apendo bokades till nästa hemresa. Redan efter första intervjun var det avgjort – Linnéa köpte lägenhet i Sundsvall, tog med sig pojkvän och redan efter någon vecka flyttade hon hem.

Vi bokar in dig på intervju 

Vill du flytta hem? Skicka ett mail till hemvandare@academicwork.se. Berätta vilken stad du är intresserad av att jobba i, den roll och bransch du är intresserad av och när du vill börja jobba. Bifoga gärna CV och personligtbrev. Hemvändarkonceptet är såklart helt kostnadsfritt. 

Vår Sourcer Frida kommer därefter att ta kontakt med dig och föreslå en tid för intervju. Frida arbetar aktivt med bearbetning och rekrytering av talanger med specialistkompetenser eller med lite mer erfarenhet i bagaget. Frida har i grunden en civilekonomexamen och brinner lite extra för Norrland, som också är hennes hemregion.

Kika in några av våra lediga jobb i Norrland 

 

  • Sundsvall Heltid 18 timmar sedan
  • Sundsvall Heltid 1 dag sedan
  • Gävle Heltid 1 dag sedan

Tipsa en vän