Läge att flytta hem? 

Har saknaden efter familj, släkt och vänner gjort dig sugen på att flytta hem igen? Eller har din respektive fått jobb i sin hemstad och du har bestämt dig för att flytta med även om du saknar jobb? Vad sägs om att vi på Academic Work hittar drömjobbet åt dig på hemmaplan genom Hemvändarkonceptet?

Hitta drömjobbet och flytta hem

Hemvändarkonceptet riktar sig till dig som bestämt dig för att flytta tillbaka hem, framför allt till norra Sverige. Du letar nu efter ett jobb och det är här vi på Academic Work kommer in i bilden. Vi har ett etablerat nätverk av företag som vi kan hjälpa dig att ta del av och med kontor i både Umeå och Sundsvall har vi stor lokal kännedom om regionen. 

"Niklas återvände hem med nytt jobb"

Niklas Eriksson är en av flera norrlänningar som har använt Academic Works hemvändarkoncept*, och för Niklas blev det full jackpott.  När längtan hem till Örnsköldsvik började bli stark gjorde Niklas tillsammans med sin flickvän slag i saken och gick in på Academic Works hemsida för att visa sitt intresse för hemvändarkonceptet. 

Så här går det till 

Skicka ett mail till hemvandare@academicwork.se. I mailet berättar du vilken stad du är intresserad av att jobba i, när du vill börja jobba och vilken bransch och roll du vill jobba inom. Bifoga också ditt CV.

Tipsa en vän