Hitta och sök jobb

I vår jobblista hittar du alla lediga tjänster just nu. Använd filtreringsfunktionen för att göra din sökning mer precis, du kan filtrera på såväl region som jobbkategori. Du kan spara din sökning genom att skapa en jobbevakning, du får då ett mail så snart ett nytt jobb finns tillgänligt. 

1. Välj Omfattning

I jobblistan är det enkelt att snabbt sortera fram de jobb som du är intresserad av. Välj först om du letar jobb på heltid eller deltid och om du är intresserad av konsultuppdrag eller att bli rekryterad. 

2. Välj Jobbkategori & region

Våra jobb i listan sorteras också utifrån placeringsort i Sverige samt jobbkategori. Klicka på en intressant jobbkategorierna för att göra din sökning inom kategorin mer specifik. Glölm inte att skapa en jobbevakning för den sökning du gjort. Då får du ett mail när ett jobb som matchar din jobbevakning läggs upp i vår jobblista. 

3. Smalna av ytterligare 

I jobblistan ges du dessutom möjlighet att göra din sökning ännu mer specifik, under "annat" kan du specificera huruvuda du söker ex. sommarjobb eller Jobs in English. Du kan också välja att använda fältet för fritext och kombinera en stad eller jobbkategori med andra ord som du tror gör annonserna relevanta för dig exempelvis ett språk eller ett program.

4. Sök jobbet

När du hittat ett eller flera intressanta jobb i listan så är det dags att skicka in din ansökan. För att kunna söka jobb måste du ha ett konto hos oss, skapa ett nytt eller logga in på ditt konto

Tips för dig som söker jobb: 

  • Ansök så snart som möjligt - Eftersom vi i de flesta processer jobbar med löpande urval, vilket innebär att intressanta kandidater kan kallas på intervju redan samma dag som annonsen läggs upp.
  • Sök gärna fler än ett jobb samtidigt - Det är inget vi ser negativt på utan är tvärtom ett sätt för dig att öka möjligheterna att få komma på intervju.
  • Använd motiveringsrutan - Avsluta med att beskriva varför du själv tycker att du passar bra för tjänsten du söker.

Tipsa en vän