Hitta och sök jobb

Via vår jobblista får du tillgång till alla våra lediga tjänster och den ger dig möjlighet att både hitta och söka jobb. Hitta jobben genom att göra olika sökningar och filtreringar i jobblistan och sök det eller de jobb du bli intresserad av direkt i jobbannonsen.

Hitta jobben som passar dig

I jobblistan är det enkelt att snabbt sortera fram de jobb som du är intresserad av. Välj först om du letar jobb på heltid eller deltid och om du är intresserad av konsultuppdrag eller att bli rekryterad. När du klickar för dina val ser du direkt hur antalet jobb ändras och att jobblistan visas utifrån valen du gör.

Jobbkategori, region eller stad

Våra jobb i listan sorteras också utifrån jobbkategori och placeringsort i Sverige. De jobbkategorierna du först ser  i jobblistan är stora och mer generella, men genom att klicka dig in på respektive kategori så får du möjlighet att snäva till ditt sökresultat så att det passar dig. På samma sätt fungerar sökningen på region och stad. Förutom möjligheten att spara de jobbannonser som du är intresserad av är ett tips att skapa en jobbevakning utifrån den sökning du gjort. Då får du ett mail när ett jobb som matchar din jobbevakning läggs upp i vår jobblista. 

Filtrera ytterligare

I jobblistan ges du dessutom möjlighet att göra din sökning ännu mer filtrerad genom att välja några av våra förvalda kategorier. Sommarjobb och Jobs in English är två val som gör din sökning smalare. Du kan också välja att använda fältet för fritext och kombinera en stad eller jobbkategori med andra ord som du tror gör annonserna relevanta för dig exempelvis ett språk eller ett program.

Sök jobbet

När du hittat ett eller flera intressanta jobb i listan så är det dags att skicka in din ansökan. Ett tips är att ansöka så snart som möjligt eftersom vi i de flesta processer jobbar med löpande urval, vilket innebär att intressanta kandidater kan kallas på intervju redan samma dag som annonsen läggs upp. Sök gärna fler än ett jobb samtidigt, det är inget vi ser negativt på utan är tvärtom ett sätt för dig att öka möjligheterna att få komma på intervju. 

För att kunna söka jobb måste du ha ett konto hos oss, skapa ett nytt eller logga in på ditt konto. För varje jobb du söker väljer du om du vill ladda upp ett nytt CV eller om du vill använda ett som redan är sparat på ditt konto. Du kan sedan komplettera din ansökan med ett personligt brev och andra dokument som du laddar upp. Avsluta med att beskriva varför du själv tycker att du passar bra för tjänsten du söker.

Tipsa en vän