Rekrytera personal

Brådskande personalbehov? Använd AW Instajobs!

Tänk om du bara kunde trycka på en knapp när du behöver extrapersonal. Det kan du! AW Instajobs är jobbappen som matchar extrajobbande studenter med företag i behov av personal. AW Instajobs har bevisat att det går att tillsätta en tjänst på bara 31 sekunder! Men hur fungerar det rent praktiskt, och när kan du anlita en instajobbare? Vi svarar på de vanligaste frågorna om AW Instajobs!

Vad är ett ”instajobb”?

Ett instajobb är ett kortare, enklare uppdrag. Det kan vara ett uppdrag på kontoret, i receptionen, på event och mässa, i klassrummet, i butik eller när du bara behöver ett extra par händer.

Hur funkar AW Instajobs?

Du skapar själv ett konto och med bara några få klick berättar du vad du behöver hjälp med och vilken dag du behöver hjälp. Sen publicerar du jobbet och får tillgång till hela AW Instajobs nätverk. Du ser vilka konsulter, även kallade instajobbare, som kan och vill jobba hos dig och väljer den konsult du tycker passar för uppdraget. Just nu finns AW Instajobs tillgängligt i Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg och Lund, dygnet runt, alla dagar i veckan. Kort och gott går det alltså till så här:

  1. Skapa ett konto i webbverktyget eller appen. Kontot är alltid gratis.
  2. Publicera ett jobb och nå ut till konsultnätverket utan kostnad, dygnet runt.
  3. Få ansökningar direkt och välj vilken konsult du vill erbjuda jobbet
  4. Betala endast för de timmar du valt att hyra in en instajobbare. Från 299 kr/h.

När ska jag använda AW Instajobs?

Vilka är instajobbarna?

Instajobbarna är alla studenter på universitet eller högskolor, rekryterade av AW Instajobs och tar uppdrag när det passar dem. När du publicerar ett instajobb ser du direkt vilka instajobbare som matchar och som har tid. Sen väljer du själv vem du vill anlita. Våra instajobbare är såklart alltid försäkrade och får ersättning enligt rådande kollektivavtal.

Inom vilka jobbkategorier kan jag ta hjälp av AW Instajobs?

AW Instajobs kan hjälpa till inom 9 extrajobbskategorier:
Inventering
Ekonomi
Event/värd
Servering
Butik
Skola
Reception
Administration
Allt-i-allo

Är du i behov av extrapersonal?

Anlita en instajobbare!
Tipsa en vän!