Skapa en jobbevakning

När du skapar en jobbevakning hos oss får du ett mail när ett jobb som matchar din jobbevakning läggs upp i vår jobblista. Du väljer ut vad du vill bevaka och har möjlighet att göra din jobbevakning så generell eller detaljerad som du vill.

Skapa en bred jobbevakning

Är du på jobbjakt men är intresserad av tjänster inom flera områden och kan tänka dig att flytta eller pendla för ett jobb så kan du lägga upp en mer generell jobbevakning. Exempelvis Ekonomi/juridik och Telefoni/kundtjänst i Stockholms län och Uppsala län – med den jobbevakningen kommer dina mail från oss innehålla alla olika typer av säljjobb och jobb inom telefoni/kundtjänst i orter både i Stockholms- och Uppsala län. 

Men oavsett hur bred du vill göra din jobbebvakning så måste göra minst ett val för jobbkategori.

Nischa din jobbevakning

Vill du istället bara få mail när jobbannonser inom en specifik yrkeskategori och i en utvald stad läggs upp, då gör du din jobbevakning mer detaljerad. Exempelvis Finance manager i Uppsala och då får du endast mail som matchar din detaljerade jobbevakning. Givetvis kan du välja att lägga upp flera detaljerade jobbevakningar, men se alltid till att minst en jobbkategori är vald för respektive bevakning.

så skapar du en jobbevakning

Det går snabbt att skapa en jobbevakning. Du behöver ha konto hos Academic Work, så börja med att logga in eller registrera ett nytt konto. Sedan skapar du en jobbevakning ett av följande sätt: 

  • Hitta och sök jobb i jobblistan enligt dina önskemål. Sökning du gjort kan du enkelt spara som en jobbevakning genom att klicka på knappen Prenumerera på lediga jobb som ligger ovanför listan med lediga jobb. 

  • Om du har ett konto, logga in här och kom direkt till dina jobbevakningar. Här kan du skapa, ändra och ta bort bland dina bevakningar.


  • Är du redan inloggad? Perfekt, då hittar du formulräret här under och kan skapa en jobbevakning direkt:

Tipsa en vän