Tar du snart examen?

Grattis! Då är snart den sista tentan skriven och den sista uppsatsen inlämnad. Snart är det också dags att applicera dina nyfunna kunskaper i arbetslivet. Academic Work är experter på att hjälpa young professionals ut i arbetslivet och hjälper tusentals att hitta sitt drömjobb varje år. Nu vill vi hjälpa dig att kickstarta din karriär och under mars bjuder vi därmed in dig till vårt event för sistaårsstudenter. Läser du sista året på en utbildning inom IT, teknik, ekonomi, HR, marknadsföring eller logistik, tycker vi du ska anmäla dig genom scrollistan nedan!

Vad händer under eventet?

På eventet kommer vi berätta om vad vi kan erbjuda dig just nu men även i framtiden. Du kommer också få träffa våra rekryterare och presentera dig själv närmare, ta en proffsig CV-bild och gå på speedintervju. Du kommer få lära känna spännande företag som vi rekryterar till och mingla med både dem och våra rekryterare. Självklart bjuder vi på enklare mat och dryck och vågar lova en riktigt trevlig kväll!

Det finns flera event i min stad, vilken ska jag välja?

Välj det event som är kopplat till din studieinriktning. Om din studieinriktning är applicerbar på båda eventen i din stad, föreslår vi att du väljer det event med den inriktning du helst vill jobba inom. Självklart kan vi under eventet och speedintervjun prata om flera områden eller möjligheter för din karriär.

Tipsa en vän!