Vårt konsulterbjudande

Vi vill att våra konsulter ska trivas hos oss oavsett vilket uppdrag de arbetar på. Vi vill helt enkelt vara en attraktiv arbetsgivare som kan hjälpa young professionals i början av karriären. Tillsammans med företaget Benify har vi skapat en konsultportal där våra heltidsanställda tjänstemän kan läsa viktig information om sin anställning, ta del av erbjudanden och en mängd rabatter hos andra företag.

Till alla lediga konsultuppdrag

Avtalsenliga villkor

Samtliga våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Stöd under anställningsperioden

Som anställd på Academic Work har du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att finnas på plats vid frågor rörande din anställning, hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Konsultportalen

I vår konsultportal som kallas Min anställning hittar alla våra heltidsanställda tjänstemän information om sin anställning, lönen och andra förmåner kopplade till anställningen hos Academic Work. Konsultportalen är ett samarbete med företaget Benify.

Information, kompensation, förmåner och erbjudande

Via konsultportalen ges våra konsulter en överblick av lön, pension och försäkring som gäller som anställd hos oss. Vi berättar mer om de förmåner du får tillgång till såsom friskvårdbidrag och andra tjänster. Alla våra heltidsanställda tjänstemän får även tillgång till en gratis rådgivningstjänst för dina pensionspengar. Dessutom ger konsultportalens personalkort våra konsulter möjligheten till rabatter hos hundratals företag. Våra konsulter får inloggningsuppgifter till konsultportalen så fort de anställs.

Har du några frågor?

Om du är konsult idag och har frågor kring ditt erbjudande som heltidskonsult, så hör gärna av dig till din konsultchef. Har du problem med att logga in på konsultportalen Benify, så går det bra att höra av sig till support@benify.se. Är du inte konsult idag, men nyfiken på denna information är du välkommen att ringa på 020-37 38 40 eller skicka ett mail till info@academicwork.se

Tipsa en vän!