Talangprogram hos Trafikverket

Trafikverket växer inom verksamhetsområdena Stora projekt och Investering med stora pågående infrastrukturprojekt som exempelvis Ostlänken, ERTMS och Norrbottniabanan. Nu söker Trafikverket projektingenjörer till flera städer runt om i landet, som vill vara med och påverka framtidens infrastruktur.

Sök jobbet som projektingenjör

Om rollen som projektingenjör

För att lyckas som projektingenjör ser vi att du är en lagspelare med vana att koordinera projekt och prioritera arbetsuppgifter. Du är handlingskraftig och ser lösningar snarare än problem. Som projektingenjör på Trafikverket har du inte bara varierande arbetsuppgifter i något av Sveriges största infrastrukturprojekt utan också en arbetsplats med trevliga kollegor, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom kommer Academic Work ge din karriär en puff i ryggen genom att hjälpa till med utbildning och löpande individuell coachning.

Om programmet

Programmet syftar till att ha en accelererande effekt på din utveckling och bidra positivt till din karriär. Det ska också skapa en mötesplats för dig att utbyta erfarenhet med andra projektingenjörer involverade i andra projekt. Programmet består av tio lärarledda utbildningsdagar uppdelat i tre block, och äger rum under arbetstid. Kurserna är anpassade efter rollen och framtagna tillsammans med Trafikverket. Kurserna hålls i exklusiv regi för dig som är projektingenjör på Trafikverket via Academic Work.

Utöver utbildning erbjuds samtliga Academic Works konsulter på Trafikverket möjlighet till stöd och vägledning i karriären i form av löpande individuell coachning. Coachningen syftar till att sätta och följa upp mål för att kunna identifiera utvecklingsområden och på så vis driva den personliga utvecklingen framåt.

På gång på Trafikverket

Som projektingenjör på Trafikverket kommer du vara delaktig i väg- och järnvägsprojekt runt om i landet i form av nyinvesteringar och ombyggnadsåtgärder. Nyfiken på vilka spännande projekt du kan få chansen att jobba med?

Läs mer

Lediga tjänster

Vi söker projektingenjörer till flera orter runtom i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Ta en titt på var vi har lediga tjänster just nu och läs mer om rollen i jobbannonserna.

Lediga tjänster
Tipsa en vän!