Job Preparation Program

[For information in english] Vi vet att det kan vara utmanade att befinna sig i början av karriären, extra tufft som nyanländ i Sverige. Därför har vi på Academic Work tagit fram ett jobbförberedande program som riktar sig till dig som är nyanländ akademiker, som ännu inte har något jobb. Har du en examen från högskola eller universitet, bryr dig om din professionella utveckling och är redo att maximera dina chanser till nästa jobb?  
Välkommen till Job Preparation Program. 

För vem

Job Preparation Program är till för dig som är nyanländ akademiker redo för nästa steg i karriären. Programmet ska ge dig verktygen du behöver för att ta dig närmare ett jobb som passar just dig och dina erfarenheter. Programmet består av 3 utbildnings- och 3 coachingtillfällen som genomförs och planeras av erfarna rekryterare. Vi kan inte garantera dig ett jobb, men vi lovar att ge dig vårt fulla engagemang och dela med oss av vår kunskap. Dessutom får du träffa människor i liknande situation och chansen att utöka ditt nätverk.

"Job Preparation Program är en utmärkt chans för att komma in i arbetsmarknaden. Det som är imponerande i detta program är rekryterarnas engagemang och vilja att hjälpa till. De är öppna, glada och försöker sitt bästa att illuminera vad som förmodligen döljs från oss, människor som brinner efter bra tjänster. Man får guld-värt tips och råd av rekryterarna som hjälper till att man skriver en vinnare-CV och ett utmärkt personligt brev som verkligen gör att man sitter på toppen över andra kandidater som söker samma jobb som man vill få. Om man vill utveckla sina jobbsökande kompetenser då är Academic Work och Job Preparation Program den bästa platsen att börja med. "

Nawras Akkam, deltagare VT17

Tipsa en vän