We reward ambition

På Academic Work uppmuntrar vi och belönar ambition. Vi tror på att en bra mix mellan ansvar och möjligheter kommer få dig att vilja växa, bidra och, kanske viktigast av allt - ha riktigt kul på jobbet. Ditt bidrag och sättet som du utvecklas på kommer att belönas på olika sätt. En ny roll, en spännande kurs, högre ersättning eller en välförtjänt utmärkelse är några exempel.

Kompetensutveckling

Allt som inte är under utveckling är under avveckling - Vi vill att alla medarbetare ska prestera på topp och utmana sig själva dagligen för att kunna växa både på personlig och på professionell nivå. Vi vet att desto mer du tränar, desto bättre kommer du att bli på någonting. På Academic Work arbetar flera hängivna medarbetare enbart med din utveckling. Deras uppgift är att se till att din chef har rätt verktyg för att kunna coacha dig på bästa möjliga sätt och att du löpande får relevant kompetensutveckling. Det kan vara allt från klassrumsutbildning till e-utbildning, självstudier, coaching, case-övningar eller rollspel. 

Introduktion

Det är mycket du ska lära dig under den första månaden i en ny roll. Mycket ny information och många nya ansikten att lära känna. För att göra övergången lättare och mer effektiv erbjuder vi varje nyanställd ett introduktionsprogram som är knutet till dennes specifika roll och erfarenhetsnivå.

Kompetensutveckling

För våra tjänster inom sälj och rekrytering erbjuder vi strukturerade utbildningsprogram för att försäkra oss om att våra medarbetare får bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas. Utbildningsprogrammen inkluderar klassrumsundervisning med både interna och externa utbildare och är utformade för att passa din nivå och ge dig de bästa verktygen för att kunna utvecklas och prestera.

Ledarskapsprogram

Att vara ledare på Academic Work innebär att du måste vara intresserad av människor och bry dig om deras välmående så väl som deras prestationer. Som ledare får du utbildning i hur du ska leda ditt team, hur du ska få ditt team att växa, hur du ska hantera utmaningar och mycket annat. Våra ledarskapsutbildningar löper längs din resa som ledare.

karriärvägar

En lyckad karriär kan betyda så många olika saker. För vissa innebär det en chefsposition. För andra kan en bra karriär innebära att bli specialist inom ett specifikt område, att vara vass projektledare för ett viktigt projekt eller att vara den som presterar högst resultat på avdelningen. Å andra sidan kan ett framgångsrikt karriärsdrag för vissa innebära att arbeta utomlands och möjligheten att jobba internationellt. Oavsett vilken karriär du siktar på vill Academic Work vara arbetsgivaren som ger dig möjligheten att ständigt utvecklas och att följa dina ambitioner. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen. En arbetsplats där du blir inspirerad, presterar bra och vill sikta högt. 

Några kollegors karriärvägar

Det finns många roliga karriärhistorier att berätta hos oss. Några tar steget upp och blir chefer medan andra valt att specialisera sig eller helt bytt riktning på karriären. 

Maria Hellmér

Sales Process Specialist, Sales

Maria är lika envis som målmedveten. Dessa egenskaper kryddat med en hel skopa ambition har på rekordtid tagit henne till rollen som Sales Process Specialist på ett av våra största kontor, Stockholm Syd. Maria är en stark kulturbärare som hela tiden jobbar för att utveckla både sig själv och sina kollegor att bli lite bättre idag än vad de var igår.

Madeleine Palmér

Group Operations Director

Madeleine har klättrat hela vägen upp till koncernledningen och är idag ytterst ansvarig för hela vår leveransverksamhet. Hon har arbetat i leveransorganisationen, med arbetsrätt och på HR, och det är bland annat hennes breda erfarenhet tillsammans med hennes tydlighet och starka drivkraft som har tagit henne dit hon är idag.

Stefanie Olsson

Operation Process Specialist

Stefanie är riktigt ett bra exempel på en fin internkarriär; först som bemanningsassistent i Malmö, sedan i Stockholm och Hamburg som konsultchef med chefsansvar. Tillbaka i Sverige vikarierade hon som Branch Manager på största kontoret och nu fortsätter karriären i Göteborg.

Thomas Abraham

Account Manager

Vår starkast lysande säljstjärna är såklart också den som fått flest priser på våra årliga Awards-galor. Ambition är bara förnamnet. Tydliga mål är Thomas vapen och han fortsätter briljera år efter år.

Anna Gärder

Group Marketing Director

För att lyckas bli marknadschef när du är 24 år krävs mod, fingertoppskänsla och ledarskapsförmåga – och en organisation som vågar satsa på unga förmågor. Academic Works marknadsavdelning har varit med om en otrolig resa - mycket tack vare Annas driv och energi! Idag har hon en självklar plats i vår koncernledningsgrupp.

Marcus Wibäck

Team Manager, Sales

Efter framgångsrika år som Account- och Team Manager ville Markus testa vingarna på en ny marknad. Ambitionen belönades och Markus drev under två år ett av våra Tysklandskontor. Idag tillbaka i Stockholm där nya utmaningar väntar!