Hej! 22/3 klockan 10.00 kommer vi att uppdatera vår webb, det innebär att den kan vara otillgänglig eller uppfattas långsam under cirka 30 minuter.

Konsulter som gjort karriär

Sedan starten 1998 har vi snart hjälpt 100 000 young professionals till jobb och varit en del av deras karriärer. Här under delar några av alla dessa personer med sig av sina karriärberättelser. Gemensamt för dem alla är att de inlett sina karriärer genom oss, men idag jobbar de med allt ifrån chefskap till att utveckla mjukvaruprodukter på världens största börsföretag.

Han sökte över 30 jobb i månaden

Diden Tiwana är mannen som vägrade ge upp hoppet om ett ingenjörsjobb efter examen. Med över 30 ansökningar i månaden och ett benhårt fokus har han lyckats uppfylla drömmar både karriärmässigt och musikaliskt. Läs hela reportaget om Diden.

Ihärdigt arbete och engagemang lönar sig

Sarah Adolfsson startade sin karriär på Scandinfo som värdinna. Idag innehar hon rollen som marknadschef. Sarah är ett levande exempel på hur en karriär kan byggas genom gediget arbete där man står. Läs mer om Sarah och hennes karriär. 

Han plockar isär för att sedan bygga ihop

Pooyan Seddighzadeh är killen som hittade vägen till drömjobbet genom att aldrig tacka nej till ett extrajobb under studierna. Med ett CV som rymmer allt från jultomte till väktare har han tagit sig till sin nuvarande roll som projektledare på en av världens största tillverkare inom fordonsindustrin. Läs hela artikeln om Pooyan. 

Han grävde där han stod och nådde sina mål

Robert Urbowicz hade en tydlig plan för sin karriär, en plan som plötsligt ändrades. Han stod utan framtidsplaner, men valde att med nyfiket sinne göra det bästa av situationen. Idag arbetar han som säljchef på Elektroskandia i Västra Götaland. Fortsätta att läsa om Robert. 

"Jag försöker alltid överträffa förväntningarna"

Roya Barazeghi har höga krav på sig själv, det har hon alltid haft. För att hitta drömarbetsplatsen fokuserade hon på att hitta ett bolag vars värderingar stämde in på hennes egna istället för att stirra sig blind på titlar. Idag gör hon karriär inom banksektorn. Läs om Roya och vad hon gör idag. 

Trainee-programmet blev Arashs räddning

Arash Mortazavi var redo att ta arbetsmarknaden med storm. Utmaningen blev dock större än väntat, och med ett visum som var på väg att löpa ut höll hans liv på att ta en helt annan vändning än den han önskade. Läs hela reportaget om Arash. 

Tipsa en vän