rekryteringsföretag arlanda

Academic Work Arlanda

Är ditt företag i behov av personal och letar efter ett rekryteringsföretag i närheten av Arlanda? Eller är du jobbsökande och vill veta mer om jobbmöjligheter i Stockholm-Arlanda? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig. Academic Work Arlanda är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Sky City. Välkommen till oss!

Kontakt för företag

Bäst i branschen på young professionals

Med sina ca 22 miljoner besökare varje år är Arlanda känt som en unik knytpunkt och en viktig funktion för hela landet. Goda kommunikationer till centrala Stockholm och Uppsala i kombination med framstående teknologi är viktiga förutsättningar för områdets tillväxt. Academic Work Arlanda är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Sky City, mittemot Arlanda Centralstation. Vi hjälper young professionals ut i karriären, och sedan starten har vi över 160 000 kandidater med nya jobb.

Våra tjänster

Rekrytering i Arlanda

För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work Arlanda hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om vår rekryteringslösning här.

Bemanning i Arlanda

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid mer kortsiktiga personalbehov. Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens och personal vid behov, exempelvis vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Läs mer om vår bemanningslösning här.

Hitta hit

Academic Work Arlanda ligger på gångavstånd från terminaler och kommunikationer, en kort resa från centrala Stockholm. Du hittar oss mellan Hus B och Hus C i Sky City-byggnaden, det vill säga mellan terminal 4 och 5.

Telefon: 020-37 38 40

Adress: Arlanda Conference & Business Center, Sky City, Arlanda (ARN), 190 60 Stockholm-Arlanda

Öppettider: Mån-fre 8-17
"
Alla kontor
AW_image16_1200x600px.jpg

Jobbsökare? Vi hjälper dig hitta ditt nästa jobb

Ta del av artikeln