Bemanningsföretag Borlänge

Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i Borlänge. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt medarbetare till rätt plats. Academic Work i Borlänge är experter på att hyra ut och rekrytera studenter och akademiker i början av karriären – young professionals.

Kontakta oss

Bemanning Borlänge

I Borlänge finns goda förutsättningar för företag som vill expandera och utvecklas. Borlänge har en lång historia inom stål- och pappersindustrin men på senare år har arbetsmarknaden även vuxit inom områden som handel och IT. I takt med att arbetsmarknaden förändras, skiftar även personalbehovet. Det är ett stort behov av ny kompetens inom många företag och viktigare än någonsin för arbetsgivare att ha rätt personal på plats. Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. Inför arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid en oväntad vakans är bemanning en flexibel lösning och ett bra alternativ för arbetsgivare med ett kortsiktigt kompetensbehov.

Experter på bemanning i Borlänge

År 2018 slog Academic Work upp dörrarna för ett kontor i centrala Borlänge. Academic Work är experter på bemanning och att hjälpa företag hitta rätt person till tjänsten. Våra konsultchefer driver hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning, så att du kan fokusera på er kärnverksamhet under tiden.

Läs mer om bemanning

Hitta till Academic Work Borlänge

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Borlänge!

Hitta till Academic Work Borlänge

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!