Bemanningsföretag Göteborg

Är du på jakt efter ett nischat bemanningsföretag i Göteborg? Academic Work är experter på bemanning och rekrytering och har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011!

Kontakta oss

Bemanning Göteborg

Söker du efter deltidspersonal under en period med ökad arbetsbelastning eller vill du ha hjälp att hitta medarbetare till ett tidsbegränsat projekt? Då kan det vara rätt tillfälle att ta hjälp av ett bemanningsföretag. Vi har över 20-års erfarenhet inom bemanning och rekrytering och är experter på att identifiera framtida talanger. På våra kontor i Göteborg arbetar kompetenta rekryterare och erfarna konsultchefer dagligen med att hjälpa företag hitta rätt personal. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen, så att du har tid att fokusera på er kärnverksamhet. Dessutom tar Academic Work det administrativa ansvaret för din nya medarbetare under hela uppdragsperioden. Lär mer om bemanning med Academic Work.

140 k
Sedan starten har Academic Work förmedlat jobb till över 140 000 personer
18
På vårt kontor på Gullbergs standgata i Göteborg arbetar 18 erfarna konsultchefer för att hjälpa företag växa med rätt kompetens
10 k
Varje år gör våra konsultchefter runt om i Sverige över 10 000 konsultmöten

Experter på young professionals

Academic Work är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som är nischade på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Det är vårt expertområde och en målgrupp vi trott på sedan starten 1998. Vi hjälper även företag med rekrytering, för dig med ett långsiktigt personalbehov!

Hitta till Academic Work Göteborg

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Göteborg!

Hitta till Academic Work Göteborg

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!