Bemanningsföretag Karlstad

Mitt i hjärtat av Karlstad finns Academic Works kontor. Vi är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag som brinner för att hjälpa företag hitta rätt person till rätt plats.

Kontakta oss idag!

Bemanning Karlstad

Dagens arbetsmarknad kännetecknas av ständig förändring och varierande kompetensbehov. Det är avgörande för dagens arbetsgivare att ha rätt kompetens på plats och samtidigt kunna vara flexibla vid plötsliga personalbehov. Men konkurrensen om kvalificerad arbetskraft är hög och det kan vara en utmaning att genomföra lyckade rekryteringsprocesser. En flexibel lösning på ett kortsiktigt personalbehov är bemanning. Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra in kompetens och personal. Academic Work Karlstad är experter på bemanning och rekrytering och hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen.

För dig som har ett mer långsiktigt personalbehov så hjälper vi även till med rekrytering. Våra erfarna rekryterare tillämpar den främsta rekryteringsmetoden på marknaden och marknadsför varje enskilt uppdrag i vårt unika nätverk av young professionals. Läs mer om rekrytering >

Kostnadseffektivt och tidsbesparande

Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan exempelvis vara vid arbetstoppar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Bemanning är även ett bra alternativ för arbetsgivare som vill hålla nere de fasta kostnaderna, då du enbart betalar för de faktiska arbetstimmar du är i behov av. När du väljer Academic Work för din bemanning i Karlstad tar vi arbetsgivaransvar för konsulten under anställningsperioden. Du får med andra ord hjälp med delar som personalansvar, löneadministration och uppföljning. Academic Work säkerställer att du har rätt person på rätt plats, och du kan fokusera på er kärnverksamhet under tiden.

Hitta till Academic Work Karlstad

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Karlstad!

Hitta till Academic Work Karlstad

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!