Bemanningsföretag Linköping

Academic Work är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag som har haft kontor i Linköping i över 10 år. Vi är experter på young professionals - studenter och akademiker i början av karriären och har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011.

Kontakta oss

Bemanning Linköping

Rätt tillfälle att ta hjälp av ett bemanningsföretag kan exempelvis vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid anställningsstopp. Bemanning innebär att du som kund hyr in personal och kompetens för att lösa ett tillfälligt resursbehov. På Academic Work i Linköping har vi så mycket som 130 anställda som dagligen hjälper företag se till att rätt person finns på rätt plats. Våra konsultchefer guidar dig genom hela rekryteringsprocessen och du har tid att fokusera på er kärnverksamhet. Academic Work tar arbetsgivaransvaret för konsulten under hela uppdragsperioden och hjälper dig med delar som löneadministration, personalansvar och uppföljning.

Experter på young professionals

Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Vi har sedan start fokuserat på målgruppen och byggt upp ett unikt nätverk tillsammans med dem. För att hjälpa arbetsgivare få mer förståelse för vad young professionals värderar hos en framtida arbetsgivare genomför vi årligen undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI).

Klicka på knappen för att läsa mer om YPAI och hur du som arbetsgivare kan bygga en närmare relation med young professionals.

Läs mer om undersökningen YPAI

Hitta till Academic Work Linköping

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Linköping!

Hitta till Academic Work Linköping

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!