Bemanningsföretag Luleå

Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag nischat mot young professionals. På vårt Luleåkontor hjälper vi företag med allt inom rekrytering och bemanning och ser till att du har rätt person på rätt plats - när du behöver det.

Kontakta oss

Bemanning Luleå

Luleå har gått från en plats präglad av stålindustri till en stad som idag är framgångsrik inom både högteknologi och IT. Arbetsmarknaden förändras och Luleå växer. För att kunna konkurrera på dagens arbetsmarknad är det nu viktigare än någonsin för arbetsgivare att ha rätt kompetens på plats. Ett stenkast från Luleå tekniska universitet hittar du Academic Work. Trots att kontoret är ett av våra nyaste så har vi hjälpt företag med bemanning och rekrytering i Luleå under många år. Med expertkunskap om young professionals, studenter och akademiker i början av karriären så hjälper vi dig som är i behov av kompetensförsörjning.

När passar bemanning som lösning på personalbehov?

Bemanning är en lösning som främst passar kortsiktiga kompetensbehov, eller när du är osäker på hur ditt behov av personal ser ut på sikt. Det är flexibelt på så sätt att du hyr in personal och kompetens, vid behov. Det kan vara inför arbetstoppar, en stor expansion eller vid vikariebehov. Vi på Academic Work hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och hittar rätt konsult för uppdraget. Academic Work tar arbetsgivaransvaret och hjälper dig med administrativa delar under hela anställningsperioden. Flexibelt, tidsbesparande och kostnadseffektivt.

Hitta till Academic Work Luleå

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Luleå!

Hitta till Academic Work Luleå

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!