Bemanningsföretag Malmö

Söker du nya medarbetare som kan stärka upp ditt företag? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag nischade mot young professionals i Malmö. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa företag hitta och attrahera rätt kompetens.

Kontakta oss!

Bemanning Malmö

Bemanning på heltid eller deltid passar bra de tillfällen det kan vara svårt att uppskatta hur mycket personal som behövs. Inför arbetstoppar, vid vikariebehov eller organisationsförändringar kan ett bemanningsföretag lösa företagets kompetensbehov. På Academic Works kontor i centrala Malmö arbetar kompetenta rekryterare och konsultchefer aktivt för att hjälpa företag hitta rätt personal. Academic Work är ett auktoriserat och erfaret bemanningsföretag som kan hjälpa till vid såväl temporära behov som mer långsiktiga resursbehov.

Young professionals i Malmö

Vi samarbetar aktivt med universitet och högskolor för att komma i kontakt med young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Young professionals är vår nisch och kompetensområde och de senaste 20 åren har vi lärt känna kandidaterna väl. Med den nyaste kunskapen på marknaden och ett stort driv är young professionals en viktig tillgång på många företag.
Läs mer om målgruppen young professionals och vad du som företag kan göra för att bygga en starkare relation till kandidaterna.

Hitta till Academic Work Malmö

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Malmö!

Hitta till Academic Work Malmö

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!