Bemanningsföretag Sundsvall

Academic Work i Sundsvall är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag nischat mot young professionals. Kontakta oss så löser vi tillsammans ditt kompetensbehov!

Kontakta oss

Bemanning Sundsvall

Sundsvall är en viktig knytpunkt i Västernorrland. Med stora arbetsgivare inom allt från skogsindustrin till bank- och finansbranschen och it-utveckling är Sundsvalls näringsliv i ständig utveckling och framväxt. År 2012 öppnade vi på Academic Work vårt Sundsvallskontor och har sedan dess hjälpt företag i Sundsvall att möta utmaningarna på dagens föränderliga arbetsmarknad. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av karriären, en målgrupp vi fokuserat på sedan starten 1998.

När du väljer Academic Work för din bemanning hjälper våra konsultchefer dig genom hela rekryteringsprocessen och tillsammans väljer ni vilken eller vilka konsulter som passar för uppdraget. Vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov är bemanning en effektiv och flexibel lösning på ditt företags kompetensbehov.

Läs mer om fördelarna med bemanning!

Hitta till Academic Work Sundsvall

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Sundsvall!

Hitta till Academic Work Sundsvall

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!