Bemanningsföretag Umeå

På Academic Work i Umeå hjälper vi dagligen företag som är i behov av personal. Våra engagerade medarbetare har många års erfarenhet inom bemanning och rekrytering och guidar dig genom hela rekryteringsprocessen.

Kontakta oss

Bemanning Umeå

Umeå är en kreativ stad i ständig utveckling och med ett av Sveriges största lärosäten, Umeå universitet, så är staden även full av nytänk och viktig kompetens. Academic Work har funnits på plats i Umeå sedan 2010 för att hjälpa företag i Norrland med kompetensförsörjning. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper dig som kund genom hela rekryteringsprocessen. När du står inför arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov så är bemanning en effektiv och flexibel lösning på ditt personalbehov. När du tillsammans med en av våra konsultchefer valt vilken kandidat som passar för uppdraget, anställs konsulten av Academic Work som tar arbetsgivaransvaret. Vi ser till att rätt person finns på rätt plats – och du kan fokusera på er kärnverksamhet under tiden.

Studenter och akademiker i Umeå

Vår nisch och kompetensområde är young professionals, studenter och akademiker i början av karriären. I nära samarbete med universitet och campus runt om i Sverige har vi byggt en nära relation med dem. Vi vet vad de drivs av och vad de värderar hos framtida arbetsgivare. Young professionals har färsk kunskap, ambition och driv och är en viktig investering för framtiden. När du väljer Academic Work för din bemanning så ger vi dig tillgång till vårt unika nätverk av young professionals.

Vill du veta mer om young professionals?
Ta del av vår undersökning Young Professionals Attraction Index (YPAI)!

Hitta till Academic Work Umeå

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Umeå!

Hitta till Academic Work Umeå

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!