Hitta till Academic Work Arlanda

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Stockholm-Arlanda? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Arlanda. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Arlanda

På Arlanda sitter vi på gångavstånd från terminaler och kommunikationer, en kort resa från centrala Stockholm. Academic Work Arlanda ligger mitt emellan Hus B och Hus C i Sky City-byggnaden, det vill säga mellan terminal 4 och 5.

Academic Work Arlanda

Arlanda Conference & Business Center
Sky City
Box 112
190 46 Stockholm – Arlanda

Kontakta oss

Jobbsökande i Stockholm-Arlanda? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Stockholm-Arlanda där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Vi går igenom ansökningar löpande. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Arlanda

Academic Work Arlanda sitter i Sky City, mittemot Arlanda Centralstation. Vårt kontor ligger på perfekt pendlingsavstånd, det tycker i alla fall vi som jobbar här och hurtigt pendlar mellan Stockholm-Arlanda-Uppsala. Vi på Academic Work Arlanda hjälper till med flygtransport, studentpool – egentligen allt som rymmer karriärmöjligheter och våra favoritord: bemanning och rekrytering!

Varmt välkommen till oss på Academic Work Arlanda.

Tipsa en vän!