Academic Work Arlanda

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sitter i Sky City på Arlanda, en kort resa från centrala Stockholm. Välkommen till Academic Work Arlanda!

Kontakta oss

Academic Work Arlanda

Arlanda Conference & Business Center
Sky City
Box 112
190 46 Stockholm – Arlanda

Vägbeskrivning

På Arlanda sitter vi på gångavstånd från terminaler och kommunikationer, en kort resa från centrala Stockholm. Academic Work Arlanda ligger mitt emellan Hus B och Hus C i Sky City-byggnaden, det vill säga mellan terminal 4 och 5.

Du som jobbsökande hittar till oss via Radison Conference i Sky City. Vi kommer och möter dig där när du är här! Välkommen.

Om oss på Academic Work Arlanda

Academic Work Arlanda sitter i Sky City, mittemot Arlanda Centralstation. Vårt kontor ligger på perfekt pendlingsavstånd, det tycker i alla fall vi som jobbar här och hurtigt pendlar mellan Stockholm-Arlanda-Uppsala.

Vi på Academic Work Arlanda hjälper till med flygtransport, studentpool – egentligen allt som rymmer karriärmöjligheter och våra favoritord: bemanning och rekrytering!

Varmt välkommen till oss på Academic Work Arlanda.

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!