Hitta till Academic Work Borlänge

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Borlänge? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Borlänge. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Borlänge

Academic Work i Borlänge hittar du i köpcentret Kupolen, bara några minuters gångväg från Borlänges Centralstation. Kupolen är det största köpcentret i Dalarna och rymmer ca 100 butiker, restauranger och kontor. Vår ingång ligger precis bredvid Subway, därifrån tar ni hissen upp till fjärde våningen.

Academic Work Borlänge

Kupolen 53
781 70 Borlänge

Kontakta oss

Jobbsökande i Borlänge? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Borlänge där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Vi går igenom ansökningar löpande. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Borlänge

På Academic Works kontor i Borlänge arbetar ett härligt gäng med stor kunskap och erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi arbetar för dig som vill hitta ditt drömjobb och för dig som vill göra din nästa drömrekrytering. Oavsett om du är ute efter ett heltidsjobb, deltidsjobb eller är nyfiken på vårt erbjudande till dig som företag är du varmt välkommen att kontakta oss. Hör av dig till oss på det sätt som passar dig bäst. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig som jobbsökande till din drömtjänst eller hjälpa ditt företag att hitta och rekrytera era nya stjärnor!

Tipsa en vän!