Academic Work Borlänge

Vi är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Borlänge. Hjärtligt välkommen till oss på Academic Work i Borlänge!

Kontakta oss

Academic Work Borlänge

Kupolen 53
781 70 Borlänge

Vägbeskrivning

Academic Work i Borlänge hittar du i köpcentret Kupolen, bara några minuters gångväg från Borlänges Centralstation. Kupolen är det största köpcentret i Dalarna och rymmer ca 100 butiker, restauranger och kontor. Vår ingång ligger precis bredvid Subway, därifrån tar ni hissen upp till fjärde våningen.

Om oss på Academic Work Borlänge

På Academic Works kontor i Borlänge arbetar ett härligt gäng med stor kunskap och erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi arbetar för dig som vill hitta ditt drömjobb och för dig som vill göra din nästa drömrekrytering.

Oavsett om du är ute efter ett heltidsjobb, deltidsjobb eller är nyfiken på vårt erbjudande till dig som företag är du varmt välkommen att kontakta oss. Hör av dig till oss på det sätt som passar dig bäst. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig som jobbsökande till din drömtjänst eller hjälpa ditt företag hitta och rekrytera era nya stjärnor!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och för dig som vill rekrytera och hyra in kompetent personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!