Hitta till Academic Work Gävle

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Gävle? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Gävle. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Gävle

Academic Work i Gävle ligger i centrum mitt emot Gallerian Nian, cirka 10 minuters promenad från Gävle Centralstation. Kommer du med bil tar du av vid avfarten mot Gävle Centrum från E4:an. Parkeringsmöjligheter finns längs gatorna i närheten samt i parkeringshuset ovanför gallerian.

Academic Work Gävle

Drottninggatan 6
803 20 Gävle
Kontakta oss

Jobbsökande i Gävle? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Gävle där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Vi går igenom ansökningar löpande. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har mängder med lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Gävle

Academic Works kontor i Gävle ligger centralt i stan med Gallerian Nian som närmsta granne. Här möts du av ett lite mindre kontor med ett riktigt tight team med engagerade medarbetare.

Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande. Oavsett om du är i behov av att rekrytera personal till din arbetsplats eller söker jobb i Gävle så finns vi på plats för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till oss i Gävle!
Tipsa en vän!