Hitta till Academic Work Göteborg

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Göteborg? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Göteborg. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vi finns på två adresser i Göteborg:

Academic Work Gullbergs Strandgata
Gullbergs Strandgata 15
411 04 Göteborg


Academic Work Första Långgatan
Första långgatan 19
41327 Göteborg

Academic Work Gullbergs Strandgata

Academic Work Gullbergs strandgata ligger ett stenkast från Centralstationen. Vårt stora, luftiga kontor hittar du högst upp i byggnaden Pagoden, invid Gullbergskajen. Kommer du med spårvagn åker du lättast till Drottningtorget, promenerar genom Centralstationen och Nils Erikssons-terminalen, över Götaleden, sedan är du framme!

Academic Work Gullbergs Strandgata

Gullbergs Strandgata 15
411 04 Göteborg

Kontakta oss

Academic Work Första Långgatan

Academic Work Göteborg Första Långgatan, ett stenkast från Järntorget öppnade i oktober 2019. Hit kommer du enklast med spårvagnslinje 2, 9 eller 11 och går av vid närmaste hållplats Masthuggstorget. Därifrån ser du våra lokaler på husnummer 19. Ring på porttelefonen utanför huvudentrén. Därefter kliver du rakt in i vår fina reception på första våningen. Välkommen!

Academic Work Första långgatan

Första långgatan 19
41327 Göteborg

Kontakta oss

Jobbsökande i Göteborg? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Göteborg där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter i vilken region eller stad du vill jobba i, inom vilken eller vilka jobbkategorier, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb du är intresserad av. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.


Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Tipsa en vän!