Hitta till Academic Work Jönköping

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Jönköping? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Jönköping. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Jönköping

Vårt Jönköpingskontor är centralt beläget på väster nära högskoleområdet. Tar du bussen hit stiger du av vid hållplatsen Högskolan eller Lasarettsparken. Vi sitter i Entré C på Science Park på våning 6. Du behöver gå genom entrén till Folktandvården för att komma hit. När du väl kommer till våning 6 där vi sitter, ringer du på porttelefonen så kommer vi och öppnar åt dig.

Academic Work Jönköping

Science Park Jönköping
Gjuterigatan 9, 6 tr
553 18 Jönköping

Kontakta oss

Jobbsökande i Jönköping? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Jönköping där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Jönköping

Academic Work Jönköping hittar du på 6:e våningen i kontorshotellet i Science park. Om du inte visste det sedan innan, kommer du troligtvis inse väl i hissen att detta tidigare varit ett gammalt sjukhus i Jönköping – därav de enorma hissarna. Vi är drygt 10 kollegor som är stationerade i Jönköping, men vi räknar med att vi snart är fler!

Välkommen till oss på Academic Work i Jönköping.

Tipsa en vän!