Academic Work Karlstad

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för young professionals i Karlstad. Välkommen att besöka oss på Academic Work i Karlstad!

Kontakta oss

Academic Work Karlstad

Sommargatan 110, 3 tr
656 37 Karlstad

Vägbeskrivning

Academic Works kontor i Karlstad ligger i "Studenternas hus" och är belägen mitt i Kronoparken, bara ett stenkast från Karlstads Universitet och alldeles ovanför Pressbyrån. Vår ingång hittar du tre våningar upp i den nya och fräscha glasbyggnaden på Sommargatan 110. Du tar dig enklast hit genom att åka buss, direktbuss 1 går till och från centrum var 10:e minut under större delen av dagen. Även stadsbussar 2, 3 och 52 stannar alldeles vid universitetet och därför alldeles precis vid vårt kontor.

Om oss på Academic Work Karlstad

Hos oss på Academic Work i Karlstad jobbar 10 nära kollegor. När du slår dig ner för att vänta hos oss, oavsett om du är nervös inför din nästa intervju eller är här för att diskutera våra bemannings- och rekryteringslösningar, välkomnar vi dig med ett stort leende på läpparna och en kopp kaffe!

Välkommen till oss på Academic Work Karlstad.

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se
Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!