Hitta till Academic Work Karlstad

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Karlstad? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Karlstad. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Karlstad

Academic Works kontor i Karlstad ligger i "Studenternas hus" och är belägen mitt i Kronoparken, bara ett stenkast från Karlstads Universitet och alldeles ovanför Pressbyrån. Vår ingång hittar du tre våningar upp i den nya och fräscha glasbyggnaden på Sommargatan 110. Du tar dig enklast hit genom att åka buss, direktbuss 1 går till och från centrum var 10:e minut under större delen av dagen. Även stadsbussar 2, 3 och 53 stannar alldeles vid universitetet och därför alldeles precis vid vårt kontor.

Academic Work Karlstad

Sommargatan 110, 3 tr
656 37 Karlstad

Kontakta oss

Jobbsökande i Karlstad? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Karlstad där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Karlstad

Hos oss på Academic Work i Karlstad jobbar 10 nära kollegor. När du slår dig ner för att vänta hos oss, oavsett om du är nervös inför din nästa intervju eller är här för att diskutera våra bemannings- och rekryteringslösningar, välkomnar vi dig med ett stort leende på läpparna och en kopp kaffe!

Välkommen till oss på Academic Work Karlstad.

Tipsa en vän!