Academic Work Linköping

Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Linköping. Välkommen till oss på Academic Work Linköping!

Kontakta oss

Academic Work Linköping

Drottninggatan 23
582 25 Linköping

Vägbeskrivning

Academic Work Linköping hittar du på Drottninggatan i centrala Linköping. Tar du bussen hit går du av vid hållplatsen Trädgårdstorget eller allra bäst Köpmansgränd – då stannar bussen precis framför vår entré. Kommer du med cykel har vi ett cykelställ precis utanför entrén; har du bil finns det ett P-hus tvärsöver gatan. Ett bra riktmärke är att vi sitter i samma byggnad som Netto, vår port på Drottninggatan 23 ligger precis efter entrén till Netto. När du nått vår port tar du två trappor upp så välkomnas du snart av vår receptionist. Hoppas vi ses, välkommen!

Om oss på Academic Work i Linköping

Efter att du anmält dig i vår reception i Linköping är du varmt välkommen att slå dig ner med en kopp kaffe eller te. Vi har haft kontor i Linköping i 10 år så vi har så mycket som 130 anställda på plats – på våningen under oss sitter faktiskt hela Academic Works svenska ekonomiavdelning. Du kan därmed glatt räkna med ett och annat hej när du är på besök!

Vi på Academic Work i Linköping kan hjälpa dig med allt inom bemanning och rekrytering. Välkommen till oss!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!