Hitta till Academic Work Luleå

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Luleå? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Luleå. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Luleå

Academic Work i Luleå är granne med Luleå Tekniska Universitet. Du hittar oss på 5:e våningen i Aurorum 2 i Luleå Science Park. Du tar dig enkelt upp till oss med hiss och därefter sitter vi i lokalen längst in i landskapet. Luleå är ett av våra nyaste kontor, även om vi sedan länge funnits på plats på LTH och hos några av våra större kunder.

Academic Work Luleå

Luleå Science Park
Aurorumvägen 2
977 75 Luleå

Kontakta oss

Jobbsökande i Luleå? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Luleå där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Luleå

Trots att kontoret är ett av de nyaste så har vi hjälpt kandidater till sina drömyrken under många år i Luleå. Även om du vill hitta ett extrajobb eller heltidsjobb uppe i Luleå så finns vi på plats för att hjälpa dig. Med expertkunskap på plats så träffar vi gärna dig som är i behov av kompetensförsörjning.

Kontakta oss på det sätt som passar dig så kan vi göra vårt bästa för att hjälpa dig hitta din drömtjänst eller ditt företag hitta och rekrytera nästa talang.

Tipsa en vän!