Hitta till Academic Work Malmö

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Malmö? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Malmö. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Malmö

Academic Works kontor ligger i hjärtat av Malmö, mitt i smeten innanför kanalen. Det tar inte mer än några minuter att promenera hit från Malmö Centralstation och det finns även ett antal bussförbindelser i närheten. Buss nummer 3 går både från Malmö C och från Värnhemstorget, hoppa av på hållplatsen Caroli och du når vårt kontor på en minut. Det finns även ett gäng bussar (2, 5, 7, 8, 31) från Malmö C som stannar på Djäknegatan som ligger 3 minuter bort. Entrén till vårt kontor hittar du mittemot Caroli kyrka. Varmt välkommen till oss på Academic Work Malmö!

Academic Work Malmö

Östergatan 18
211 25 Malmö

Kontakta oss

Jobbsökande i Malmö? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Malmö där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Malmö

Academic Works kontor i Malmö ligger mitt i staden med närhet till många av Malmös bästa platser – åtminstone om du frågar oss som jobbar här! I närheten finns det mesta av det bästa, allt från restauranger till kulturarv. På sommaren är det mer en regel än ett undantag att luncha vid kanalen för att vinka på turister som åker ”Rundan”. Väl inne på vårt kontor möts du av vår reception som alltid ser till att ditt besök här blir en bra början på steget mot din nya karriär.

Välkommen till oss på Academic Work Malmö.

Tipsa en vän!