Academic Work Malmö

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag nischade mot young professionals i Malmö. Välkommen till oss på Academic Work i Malmö.

Kontakta oss

Academic Work Malmö

Norra Vallgatan 102, 2 tr
211 22 Malmö

Vägbeskrivning

Academic Works kontor i Malmö ligger mitt i centrum. Det tar inte mer än 10 minuter att promenera till oss om du kommer med tåg till Malmö Triangeln eller Malmö Central. När du kommit fram till Norra Vallgatan 102 tar du hissen som tar dig upp till andra våningen och vårt kontor. Välkommen!

Om oss på Academic Work i Malmö

Academic Works kontor i Malmö ligger mitt i stadens hjärta med närhet till många av Malmös bästa platser – åtminstone om du frågar oss som jobbar här! Från kontorets fönster ser du exempelvis kanalen som leder runt Malmö och alldeles runt hörnet hittar du lummiga Slottsparken. Hos oss råder högt i tak och härlig atmosfär, redan när du stiger in genom dörren kan du räkna med att bli välkomnad av ett brett leende från våra receptionister.

Välkommen till oss på Academic Work i Malmö.

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och för dig som vill rekrytera och hyra in personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!