Hitta till Academic Work Örebro

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Örebro? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Örebro. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vägbeskrivning Academic Work Örebro

Academic Works kontor i Örebro ligger centralt på väster, bara några hundra meter från Södra Station och alldeles bredvid Svartån. Tack vare de många cykelvägar som finns i Örebro är det lättast att ta dig hit med cykel, men om du kommer från annan ort är det även enkelt att resa med tåg och stiga av vid Södra Station. Om du föredrar buss kan du ta linje 4 och stiga av vid Ånstagatan. Den stora tegelstensbyggnaden på Fridhemsgatan 2 (där vi sitter) är en av många äldre och K-märkta industribyggnader i Örebro. När du väl är här, ta två trappor upp så hittar du ingången till vårt kontorslandskap och vår reception.

Academic Work Örebro

Fridhemsgatan 2, 2 tr
702 32 Örebro

Kontakta oss

Jobbsökande i Örebro? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Örebro där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Örebro

Hos oss på Academic Work i Örebro jobbar 50 glada kollegor. När du slår dig ned för att vänta hos oss, oavsett om du är nervös inför din nästa intervju eller är peppad för att du äntligen ska skriva kontrakt, är vi där för dig med ett stort leende på läpparna! Detta, tillsammans med den inbjudande miljön, gör Academic Works kontor i Örebro till något extra.

Oavsett om du är på jakt efter ditt nya drömjobb, om du behöver ny och kompetent personal till din arbetsplats eller bara är nyfiken på vad rekrytering och bemanning innebär för Academic Work finns vi här för att svara på dina frågor. Välkommen till oss på Academic Work i Örebro!

Tipsa en vän!