Academic Work Örebro

Vi är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag för young professionals i Örebro. Varmt välkommen till oss på Academic Work i Örebro!

Kontakta oss

Academic Work Örebro

Fridhemsgatan 2, 2 tr
702 32 Örebro

Vägbeskrivning

Academic Works kontor i Örebro ligger centralt på väster, bara några hundra meter från Södra Station och alldeles bredvid Svartån. Tack vare de många cykelvägar som finns i Örebro är det lättast att ta dig hit med cykel, men om du kommer från annan ort är det även enkelt att resa med tåg och stiga av vid Södra Station. Om du föredrar buss kan du ta linje 22 och stiga av vid Ånstagatan. Den stora tegelstensbyggnaden på Fridhemsgatan 2 (där vi sitter) är en av många äldre och K-märkta industribyggnader i Örebro. När du väl är här, ta två trappor upp så hittar du ingången till vårt kontorslandskap och vår reception.

Om oss på Academic Work Örebro

Hos oss på Academic Work i Örebro jobbar 50 glada kollegor. När du slår dig ned för att vänta hos oss, oavsett om du är nervös inför din nästa intervju eller är peppad för att du äntligen ska skriva kontrakt, är vi där för dig med ett stort leende på läpparna! Detta, tillsammans med den inbjudande miljön, den lugna musiken och doften av kaffe, gör Academic Works kontor i Örebro till något extra.

Oavsett om du är på jakt efter ditt nya drömjobb, om du behöver ny och kompetent personal till din arbetsplats eller bara är nyfiken på vad rekrytering och bemanning innebär för Academic Work finns vi här för att svara på dina frågor. Välkommen till oss på Academic Work i Örebro!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!