Hitta till Academic Work Stockholm

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Stockholm? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Stockholm. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vi har kontor på tre adresser i Stockholm:

Academic Work Dalagatan
Dalagatan 100, 9 tr
113 43 Stockholm

Academic Work St Eriksgatan
Sankt Eriksgatan 121, 1 tr
113 43 Stockholm

Academic Work Hälsingegatan
Hälsingegatan 47, 7 tr
113 31 Stockholm

Stockholm Dalagatan

Academic Work Dalagatan flyttade i augusti 2018 till Dalagatan 100 i Vasastan i centrala Stockholm. Ta dig hit med pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje, närmaste hållplats är Odenplan eller S:t Eriksplan. Ta sedan hissen från Dalagatan 100 upp till våning 9, så lovar vi att välkomna dig med breda leenden i receptionen.

Academic Work Stockholm Dalagatan

Dalagatan 100, 9 tr
113 43 Stockholm

Kontakta oss

Stockholm S:t Eriksgatan

Academic Work S:t Eriksgatan ligger längst ner på S:t Eriksgatan i stadsdelen Vasastan i centrala Stockholm. Runt knuten hittar du numera hela Hagastaden som byggs upp i en rasande fart. Du tar dig enklast hit med pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje. Närmaste hållplats är Odenplan eller S:t Eriksplan, därifrån kan du räkna med cirka 10 minuter promenad längs med S:t Eriksgatan/Dalagatan. Du hittar oss en trappa upp efter att du har korsat innergården. Hjärtligt välkommen!

Academic Work Stockholm S:t Eriksgatan

S:t Eriksgatan 121, 1 tr
113 43 Stockholm

Kontakta oss

Stockholm Hälsingegatan

Academic Work Hälsingegatan hittar du i centrala Stockholm, ett stenkast från Vanadisrondellen. Hit åker du enklast med tunnelbanans gröna linje (eller buss) till S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan och sen tar promenaden hit cirka 7 minuter. Du hittar oss inne på gården. Välkommen!

Academic Work Stockholm Hälsingegatan

Hälsingegatan 47, 7 tr
113 31 Stockholm

Kontakta oss

Jobbsökande i Stockholm? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Stockholm där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter i vilken region eller stad du vill jobba i, inom vilken eller vilka jobbkategorier, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb du är intresserad av. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.


Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Tipsa en vän!