Hitta till Academic Work Sundsvall

Är du i förberedelserna för intervju? Eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som söker jobb i Sundsvall? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Här kan du läsa mer om Academic Work Sundsvall och ta del av vägbeskrivningen till vårt kontor. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Om oss på Academic Work Sundsvall

Academic Works kontor i Sundsvall ligger i centrala Stenstan. Vi flyttade in i våra kontorslokaler 2016, och vi som jobbar här tackar dagligen för den vackra utsikten. Academic Work i Sundsvall är ett mindre kontor, vilket gör att vi har bra sammanhållning och en familjär stämning på kontoret. På vårt kontor jobbar bland annat duktiga säljare, konsultchefer och rekryteringsassistenter inom våra kompetensområden IT, teknik och ekonomi. Utöver detta har vi även ett eventmarknadsteam på plats som aktivt arbetar med våra samarbetspartners på Mittuniversitetet.

Vägbeskrivning Academic Work Sundsvall

Academic Works kontor i Sundsvall hittar du på Sjögatan mitt i stan, i samma byggnad som In:Gallerian. Utgår du från busstationen Navet och promenerar längs Selångersån är du utanför våra lokaler på mindre än 5 minuter. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, eftersom Fisketorget och Norrmalmsparkering ligger alldeles i anslutning till kontoret. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig. Därefter tar du hissen till andra våningen, ring på klockan så kommer vi och möter dig.

Academic Work Sundsvall

Sjögatan 23, 2 tr
852 34 Sundsvall

Kontakta oss

Jobbsökande i Sundsvall? Så söker du jobb

Ta del av artikeln
Tipsa en vän!