Hitta till Academic Work Sundsvall

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Sundsvall? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Sundsvall. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Sundsvall

Academic Works kontor i Sundsvall hittar du på Sjögatan mitt i stan, i samma byggnad som In:Gallerian. Utgår du från busstationen Navet och promenerar längs Selångersån är du utanför våra lokaler på mindre än 5 minuter. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, eftersom Fisketorget och Norrmalmsparkering ligger alldeles i anslutning till kontoret. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig. Därefter tar du hissen till andra våningen, ring på klockan så kommer vi och möter dig.

Academic Work Sundsvall

Sjögatan 23, 2 tr
852 34 Sundsvall

Kontakta oss

Jobbsökande i Sundsvall? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Sundsvall där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Sundsvall

Academic Works kontor i Sundsvall ligger i centrala Stenstan. Vi flyttade in i våra kontorslokaler 2016, och vi som jobbar här tackar dagligen för den vackra utsikten.

Academic Work i Sundsvall är ett mindre kontor, vilket gör att vi har bra sammanhållning och en familjär stämning på kontoret. På vårt kontor jobbar bland annat duktiga säljare, konsultchefer, rekryteringsassistenter inom våra kompetensområden IT, teknik och ekonomi. Utöver detta har vi även ett eventmarknadsteam på plats som aktivt arbetar med våra samarbetspartners på Mittuniversitetet.

Välkommen!

Tipsa en vän!