Academic Work Sundsvall

Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall. Välkommen till oss på Academic Work Sundsvall!

Kontakta oss

Academic Work Sundsvall

Sjögatan 23, 2 tr
852 34 Sundsvall

Vägbeskrivning

Academic Works kontor i Sundsvall hittar du på Sjögatan mitt i stan, i samma byggnad som In:Gallerian. Utgår du från busstationen Navet och promenerar längs Selångersån är du utanför våra lokaler på mindre än 5 minuter. Parkeringsmöjligheter finns det gott om, eftersom Fisketorget och Norrmalmsparkering ligger alldeles i anslutning till kontoret. Ring på porttelefonen så släpper vi in dig. Därefter tar du hissen till andra våningen, ring på klockan så kommer vi och möter dig.

Om Academic Work Sundsvall

Academic Works kontor i Sundsvall ligger i centrala Stenstan, bara ett stenkast från alla mysiga matställen som en av Sveriges restaurangtätaste städer har att erbjuda. Vi flyttade in i våra kontorslokaler 2016, och vi som jobbar här tackar dagligen för den vackra utsikten mot norra stadsberget, Selångersån och förstås – fotbollsarenan där GIF Sundsvall spelar sina hemmamatcher.

Academic Work i Sundsvall är ett mindre kontor, vilket gör att vi har bra sammanhållning och en familjär stämning på kontoret. På vårt kontor jobbar bland annat duktiga säljare, konsultchefer, rekryteringsassistenter inom våra affärsområden IT, teknik och ekonomi. Utöver detta har vi även ett eventmarknadsteam på plats som aktivt arbetar med våra samarbetspartners på Mittuniversitetet och vår marknadsföring på campus.

Välkommen!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!