Hitta till Academic Work Umeå

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Umeå? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Umeå. Varmt välkommen!


Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Umeå

Entrén för Academic Works kontor i Umeå ligger längs Sagagallerians långsida, därefter är det en trappa upp. Till våra lokaler tar du dig enklast med cykel eller buss då det endast är någon minuts promenad från Vasaplan. En gång i tiden var huset Umeås polisstation, men nu hittar man både kreativa affärer och olika företag på plats.

Academic Work Umeå

Götgatan 1, 1 tr
903 27 Umeå
Kontakta oss

Jobbsökande i Umeå? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Umeå där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Umeå

På Academic Works kontor i Umeå arbetar ett 30-tal engagerade medarbetare med lång erfarenhet av både rekrytering och bemanning. Under de senaste åren har vi mer än fördubblats i storlek och hjälper dagligen kandidater i sina karriärer. Tillsammans hjälper vi företag i Norrland med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande.

Oavsett om du är i behov av personal på din arbetsplats eller söker ett jobb i Umeå så finns vi på plats för att hjälpa dig.

Varmt välkommen!

Tipsa en vän!