Academic Work Umeå

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Umeå som riktar oss mot young professionals. Välkommen till Academic Work Umeå!

Kontakta oss

Academic Work Umeå

Götgatan 1, 1 tr
903 27 Umeå

Vägbeskrivning

Entrén för Academic Works kontor i Umeå ligger längs Sagagallerians långsida, därefter är det en trappa upp. Till våra lokaler tar du dig enklast med cykel eller buss då det endast är någon minuts promenad från Vasaplan. En gång i tiden var huset Umeås polisstation, men nu hittar man både kreativa affärer och olika företag på plats.

Om oss på Academic Work Umeå

På Academic Works kontor i Umeå arbetar ett 30-tal engagerade medarbetare med lång erfarenhet av både rekrytering och bemanning. Under de senaste åren har vi mer än fördubblats i storlek och hjälper dagligen kandidater i sina karriärer. Tillsammans hjälper vi företag i Norrland med kompetensförsörjning och kandidater i sitt jobbsökande.

Oavsett om du är i behov av personal på din arbetsplats eller söker ett jobb i Umeå så finns vi på plats för att hjälpa dig.

Varmt välkommen!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!