Academic Work Uppsala

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Uppsala nischade mot studenter och akademiker i början av karriären. Varmt välkommen till oss på Academic Work Uppsala!

Kontakta oss

Academic Work Uppsala

Smedsgränd 5A, 1tr
753 20 Uppsala

Vägbeskrivning

Academic Work Uppsala har sitt nya kontor i hjärtat av Uppsalas centrum. Du hittar oss i nya, fräscha lokaler inne i Forumgallerians övre våningsplan. För att hitta till oss så tar du dig till Stora Torget och går förbi det stora Åhlénshuset tills du har forumtorget på din vänstra sida. Vår ingång finns belägen precis till höger om huvudentrén till Forumgallerian. Om du kommer via Uppsala Resecentrum så är den smidigaste vägen en promenad längs Bangårdsgatan. Där tar du sedan höger in på Dragarbrunnsgatan och fortsätter rakt fram tills du ser Forumgallerian på din vänstra sida.
Välkommen till oss i Uppsala!

Om oss på Academic Work Uppsala

Academic Work i Uppsala hittar du i centrala stan. Med tanke på vår nisch, studenter och akademiker i början på karriären, kändes det så dags med ett fast kontor i denna underbara studentstad. I Uppsala har vi ett familjärt team på plats.


Varmt välkommen att besöka oss på Academic Work i Uppsala!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!