Hitta till Academic Work Uppsala

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Uppsala? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Uppsala. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Uppsala

Academic Work Uppsala har sitt nya kontor i hjärtat av Uppsalas centrum. Du hittar oss i nya, fräscha lokaler inne i Forumgallerians övre våningsplan. För att hitta till oss så tar du dig till Stora Torget och går förbi det stora Åhlénshuset tills du har forumtorget på din vänstra sida. Vår ingång finns belägen precis till höger om huvudentrén till Forumgallerian. Om du kommer via Uppsala Resecentrum så är den smidigaste vägen en promenad längs Bangårdsgatan. Där tar du sedan höger in på Dragarbrunnsgatan och fortsätter rakt fram tills du ser Forumgallerian på din vänstra sida.
Välkommen till oss i Uppsala!

Academic Work Uppsala

Smedsgränd 5A, 1tr
753 20 Uppsala

Kontakta oss

Jobbsökande i Uppsala? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Uppsala där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb!

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Uppsala

Academic Work i Uppsala hittar du i centrala stan. Med tanke på vår nisch, studenter och akademiker i början på karriären, kändes det så dags med ett fast kontor i denna underbara studentstad. I Uppsala har vi ett familjärt team på plats.


Varmt välkommen att besöka oss på Academic Work i Uppsala!

Tipsa en vän!