Hitta till Academic Work Västerås

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Västerås? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Västerås. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vägbeskrivning Academic Work Västerås

Academic Work i Västerås ligger centralt beläget på Kopparlunden i nya lokaler från november 2019. Från Centralstationen och Mälardalens Högskola är det promenadavstånd på cirka 15 minuter. Tar du dig hit kollektivt kan du åka med buss 6 eller 21 och stiga av vid hållplats Kopparlunden. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i närheten av kontoret. Du hittar oss på Kopparlundsvägen 12, ring på klockan när du är framme så kommer vi och möter vi dig.

Academic Work Västerås

Kopparlundsvägen 12
721 30 Västerås

Kontakta oss

Jobbsökande i Västerås? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Västerås där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba i, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb du är intresserad av. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Västerås

Academic Works kontor i Västerås ligger i Kopparlunden, känt för sina charmiga K-märkta byggnader. Idag är det ett område med många olika företag – flera av våra konsulter arbetar hos företagen här i närheten. Om du har tid inför besöket kan vi passa på att tipsa om att ett av Västerås mysigaste bagerier finns i området, åtminstone om du frågar oss.

Hos oss på Academic Work i Västerås jobbar drygt 10 kollegor. I Västerås arbetar vi både med större industriföretag och mindre Västeråsbolag, mycket inom IT och teknik, men även inom många andra områden.

Varmt välkommen till oss på Academic Work Västerås.

Tipsa en vän!