Academic Work Västerås

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären i Västerås. Välkommen till oss på Academic Work Västerås!

Kontakta oss

Academic Work Västerås

Linslagargränd 4
721 30 Västerås

Vägbeskrivning

Academic Work i Västerås ligger centralt beläget på Kopparlunden. Från Centralstationen och Mälardalens Högskola är det promenadavstånd på cirka 15 minuter. Tar du dig hit kollektivt kan du åka med buss 6 eller 21 och stiga av vid hållplats Kopparlunden. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i närheten av kontoret. Vi sitter i lokaler tillsammans med flera företag, men har en egen ingång via gatan. När du har nått en mörkgrön dörr med vår logga på Linslagargränd 4 så är det bara att öppna dörren så kommer du direkt in till vårt kontor.

Om oss på Academic Work Västerås

Academic Works kontor i Västerås ligger i Kopparlunden, känt för sina charmiga K-märkta byggnader. Idag är det ett område med många olika företag – flera av våra konsulter arbetar hos företagen här i närheten. Om du har tid inför besöket kan vi passa på att tipsa om att ett av Västerås mysigaste bagerier finns i området, åtminstone om du frågar oss.

Hos oss på Academic Work i Västerås jobbar drygt 10 kollegor. I Västerås arbetar vi både med större industriföretag och mindre Västeråsbolag, mycket inom IT och teknik, men även inom många andra områden.

Varmt välkommen till oss på Academic Work Västerås.

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!