Rekryteringsföretag Arlanda

Är ditt företag i behov av personal och letar efter ett rekryteringsföretag i närheten av Arlanda? Kanske har du svårt att avgöra exakt vilken kompetens ni söker eller saknar tiden som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess? Då hjälper vi på Academic Work dig. Vi är ett auktoriserat och erfaret rekryteringsföretag med kontor i Sky City på Arlanda.

Kontakta oss

Rekrytering Arlanda

Med sina ca 22 miljoner besökare varje år är Arlanda känt som en unik knytpunkt och en viktig funktion för hela landet. Goda kommunikationer till centrala Stockholm och Uppsala i kombination med framstående teknologi är viktiga förutsättningar för områdets tillväxt. Konkurrensen om kvalificerad arbetskraft är hög och det är viktigare än någonsin för företag att ha rätt medarbetare på plats. Academic Work har lång erfarenhet av lyckad rekrytering kring Arlanda. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och har den kunskap och engagemang som krävs för att hitta rätt person till ditt företag. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen, från skapande av kravprofil, fram till anställning och avtalsskrivning.

Till skillnad från många andra aktörer, påbörjar vi en ny rekryteringsprocess för varje enskilt uppdrag.
Vi marknadsför sedan uppdraget i vårt stora digitala nätverk av young professionals.

Vi hjälper även företag med bemanning!

Experter på rekrytering av young professionals

Young professionals är studenter och akademiker i början av karriären. En viktig målgrupp som vi lärt känna väl under våra många år i branschen. Young professionals är en investering för framtiden, då det är de som kommer ta vid när nästa generation går i pension. För att hjälpa arbetsgivare att förstå och bygga starkare relationer med målgruppen, genomför Academic Work årligen undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI). Undersökningen syftar till att kartlägga vad studenter och akademiker värdesätter hos en framtida arbetsgivare.

Läs gärna mer om undersökningen YPAI och ta del av resultatet!

Hitta till Academic Work Arlanda

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Arlanda!

Hitta till Academic Work Arlanda

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!