Rekryteringsföretag Borlänge

Är ditt företag i behov av personal och söker ett rekryteringsföretag i Borlänge? Academic Work är ett erfaret bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper dig se till att du har rätt medarbetare på plats. En kort promenad från Borlänge Centralstation hittar du vårt kontor, här arbetar drivna och engagerade rekryteringskonsulter som hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning.

Kontakta oss

Rekrytering Borlänge

Borlänges näringsliv har länge varit dominerat av stora industrier som har betytt mycket för stadens framväxt. Idag är Borlänge en viktig knytpunkt för näringslivet i Dalarna. Satsningar så som utvecklingsprojektet Falun-Borlänge-regionen och Dalarnas Högskola har gjort att regionens attraktionskraft har ökat ytterligare. Borlänge är även en viktig handelsplats där både stora organisationer och små entreprenörer har möjlighet att expandera och utvecklas.

Konkurrensen om kvalificerad arbetskraft ökar och det är svårare än någonsin att rekrytera personal på dagens snabbföränderliga arbetsmarknad. Att nå de främsta kandidaterna och säkerställa rätt kompetens långsiktigt kräver både tid, engagemang och kunskap. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. För att ge dig som kund trygghet att rätt person för tjänsten presenteras är våra rekryteringskonsulter experter inom sina respektive kompetensområden och tillämpar alltid en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess.

Vi hjälper även företag med bemanning!

Stort nätverk av kandidater i Borlänge

När du väljer Academic Work för din rekrytering i Borlänge får du hjälp genom hela rekryteringsprocessen och tillgång till ett stort nätverk av kandidater. Vi är experter på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. En målgrupp vi har fokuserat på sedan starten 1998 och idag har en stark relation med. Young professionals är personer med mycket stort driv och ambition. De har den nyaste kunskapen på marknaden, något som är avgörande på många företag idag.

Hitta till Academic Work Borlänge

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Borlänge!

Hitta till Academic Work Borlänge

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!