Rekryteringsföretag Gävle

På Academic Work i Gävle arbetar engagerade medarbetare dagligen med att hjälpa företag rekrytera rätt kompetens, till rätt plats. Vi är ett rekryteringsföretag nischade mot young professionals – studenter och akademiker i början av karriären och har idag ett unikt digitalt nätverk av kandidater. Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela rekryteringsprocessen!

Kontakta oss

Rekrytering Gävle

Med omkring 7000 företag inom olika branscher och ett attraktivt geografiskt läge är Gävle en stad full av möjligheter för ett framgångsrikt näringsliv. För att du som arbetsgivare ska kunna utvecklas och konkurrera på dagens tuffa arbetsmarknad krävs att du har rätt kompetens på rätt plats. Vi på Academic Work Gävle hjälper dig med din rekrytering. Våra erfarna rekryterare guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger dig trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Om vår rekryteringsprocess

Young Professionals Gävle

Vi har sedan starten fokuserat på målgruppen young professionals - studenter och akademiker i början av karriären. Young professionals utgör en viktig investering för framtiden då de har den nyaste kunskapen på marknaden i kombination med stort driv, ambition och nyfikenhet. Vi på Academic Work har lärt känna denna målgrupp väl, vet vad de drivs av och hur vi ska nå ut till dem. När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till detta unika nätverk av kandidater.

Läs mer om young professionals

Hitta till Academic Work Gävle

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Gävle!

Hitta till Academic Work Gävle

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!