Rekryteringsföretag Göteborg

Har du ett långsiktigt personalbehov och söker ett erfaret rekryteringsföretag i Göteborg? Academic Work har kontor på två adresser. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag med ambitiösa och engagerade rekryterare och konsultchefer. Vi hjälper ditt företag växa med rätt kompetens.

Kontakta oss

Rekrytering Göteborg

Att rekrytera de främsta kandidaterna på marknaden är svårare idag än någonsin. För att lyckas med en rekryteringsprocess krävs både tid, engagemang och kunskap. Academic Work är ett rekryteringsföretag som hjälper dig med allt ifrån att formulera rätt kravprofil, till att skriva jobbannonsen och slutligen hitta rätt kandidat för tjänsten. På våra kontor i Göteborg arbetar kompetenta rekryterare dagligen för att hjälpa företag hitta skickliga medarbetare. Vi använder den främsta rekryteringsmetoden på marknaden och ger dig som kund tillgång till ett stort kandidatnätverk.

Läs mer om vår rekryteringsprocess >

Tusentals kandidater har tagit nästa steg i karriären med hjälp av Academic Work de senaste 20 åren och vi har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011.

Rekrytering inom olika områden

Vi rekryterar inom många olika kompetensområden och hjälper även företag med bemanning. Några exempel på områden vi hjälpt företag inom:

Hitta till Academic Work Göteborg

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Göteborg!

Hitta till Academic Work Göteborg

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!