Rekryteringsföretag Karlstad

Söker du ett rekryteringsföretag i Karlstad som kan hjälpa ditt företag genomföra hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning? Då har du hittat rätt. Academic Work har över 20 års erfarenhet och branschens nöjdaste kunder.

Kontakta oss idag!

Rekrytering Karlstad

Sedan starten 1998 har Academic Work förmedlat jobb till över 140 000 personer och hjälpt lika många kunder till nya kollegor. Lagom till vårt 10-årsjubileum år 2009 öppnade vi vårt kontor i soliga Karlstad. Här hjälper vi dagligen företag med allt som rör bemanning och rekrytering. Våra rekryterare hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och ger dig tillgång till ett stort nätverk av kandidater. För att ge dig som kund trygghet att rätt person för tjänsten presenteras använder vi alltid en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Metoden fokuserar på de personliga kompetenser som tjänsten kräver och vi genomför såväl djupintervjuer som arbetspsykologiska tester för att hitta rätt kandidat för tjänsten.

En investering för framtiden

Young professionals är även en viktig investering för framtiden då det är de som kommer ta vid när nästa generation går i pension. När du väljer Academic Work för din rekrytering i Karlstad ger vi dig tillgång till vårt nätverk av kandidater så att även du får möjligheten att bygga en värdefull relation med studenter och akademiker.

Young professionals i Karlstad

Konkurrensen om de riktigt duktiga kandidaterna är högre än någonsin på dagens arbetsmarknad. På Academic Work är vi experter på young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Det är en målgrupp vi lärt känna väl under våra många år i branschen och byggt upp ett värdefullt nätverk med. Young professionals är personer med den nyaste kunskapen på marknaden och som har stort driv, ambition och nyfikenhet.

Hitta till Academic Work Karlstad

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Karlstad!

Hitta till Academic Work Karlstad

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!