Rekryteringsföretag Luleå

Har du ett behov av personal men saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess, eller svårt att avgöra exakt vilken kompetens det är ni söker? Academic Work i Luleå hjälper dig med din rekrytering så att du får rätt person, på rätt plats. Vi har 20 års erfarenhet och nöjdast kunder i branschen sedan 2011.

Kontakta oss

Rekrytering Luleå

Academic Work har sedan länge funnits på plats i Luleå och hjälpt företag med allt inom bemanning och rekrytering, men 2017 slog vi upp portarna för vårt kontor intill Luleå tekniska högskola. Oavsett om du är i behov av rekrytering till en deltids- eller heltidstjänst idag eller i framtiden så hjälper vi dig. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och besitter den kunskap och förståelse som krävs för att hitta rätt medarbetare till ditt företag. Du får hjälp genom hela rekryteringsprocessen med allt från skapande av kravprofil, genomförande av intervjuer och urval. För att garantera högsta kvalitet för både arbetsgivare och jobbsökande använder vi oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess och påbörjar alltid en ny process för varje enskilt uppdrag.

Rekrytering inom olika kompetensområden

Vi hjälper företag med rekrytering inom en mängd olika kompetenssområden. Några exempel på områden vi gärna hjälper dig med rekrytering inom:

Hitta till Academic Work Luleå

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Luleå!

Hitta till Academic Work Luleå

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!