Rekryteringsföretag Örebro

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har kontor runt om i hela Sverige och Örebro är inget undantag. Sedan 2006 har vi hjälpt företag i Örebro att rekrytera personal, från kravprofil, fram till anställning.

Kontakta oss

Rekrytering Örebro

Att rekrytera personal har aldrig varit svårare än vad det är idag. För att få tag på de främsta kandidaterna på marknaden krävs tid, engagemang och kunskap. Vi på Academic Work Örebro hjälper er genom hela rekryteringsprocessen. Våra kunniga rekryteringskonsulter brinner för att göra det lilla extra ännu lite bättre, för att du som kund ska vara hundra procent nöjd. För att garantera högsta kvalitet för såväl arbetsgivare som jobbsökande använder vi oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Fokus ligger främst på de personliga kompetenser som tjänsten kräver och vi genomför såväl djupintervjuer som arbetspsykologiska tester för att hitta rätt person för tjänsten.

Visste du att?
Academic Work har fler än 40 rekryteringskonsulter runt om i Sverige och
rekryterade närmare 2000 nya medarbetare till våra kunder under 2019.

Hitta till Academic Work Örebro

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Örebro!

Hitta till Academic Work Örebro

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!