Rekryteringsföretag Stockholm

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi har kompetenta rekryterare på alla våra fyra kontor i Stockholm som hjälper ditt företag genom hela rekryteringsprocessen - från kravprofil, fram till anställning.

Kontakta oss idag!

Rekrytering Stockholm

Stockholm expanderar och konkurrensen på arbetsmarknaden hårdnar. Det är därför viktigare än någonsin för dagens arbetsgivare att ha rätt medarbetare på rätt plats. Att rekrytera personal kan dock vara en tidskrävande process och det kan ibland vara svårt att avgöra exakt vilken kompetens som tjänsten kräver. Våra rekryterare har den kunskap och engagemang som krävs för att genomföra lyckade rekryteringsprocesser. Kontakta något av våra kontor i Stockholm så hjälper vi dig hitta rätt kompetens till ditt företag.

Unikt nätverk av kandidater

När du väljer Academic Work för din rekrytering får du även tillgång till vårt unika nätverk av young professionals– studenter och akademiker i början av sina karriärer. En målgrupp vi har lärt känna väl och som utgör en viktig investering för framtiden. Med den nyaste kunskapen och stort driv är young professionals en stor tillgång på många företag. År 2017 blev över 3000 kandidater direkrekryterade till nytt jobb och sedan starten har Academic Work hjälpt fler än 140 000 personer ta nästa steg i karriären.

Läs gärna mer om hur vi hjälper dig med rekrytering.

Hitta till Academic Work Stockholm

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till våra kontor i Stockholm!

Hitta till Academic Work Stockholm

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!